Διαγωνισμοί

Μεγάλος Διαγωνισμός του Nethall με δώρο 7 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές Dolphin Bay στη Σύρο, αξίας 900 Ευρώ!

Από:



Το Nethall διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 7 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές Dolphin Bay στη Σύρο, για μια οικογένεια (4 άτομα), all inclusive (πρωινό – μεσημεριανό – βραδινό), συνολικής αξίας 900€.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μπείτε στη σελίδα του nethall στο facebook.

Μπορείτε να λάβετε όλοι μέρος, ανεξαρτήτως αν έχετε παιδιά. Αν έχετε παιδιά, θα μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας!

Όροι Διαγωνισμού

  1. Το Nethall.gr διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου οι ένας νικητής θα κερδίσει 7 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές Dolphin Bay, στη Σύρο για μια οικογένεια 2 γονείς και 2 παιδιά, σε all inclusive (πρωινό – μεσημεριανό – βραδινό) με δεκτές συμμετοχές από τη δημοσίευση του διαγωνισμού έως και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.
  2. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα γίνει κλήρωση κατά την οποία θα επιλεγεί ένας νικητής.
  3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων του nethall.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης διαδικασίας συμμετοχής.
  4. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα προβλεπόμενα βήματα της διαδικασίας συμμετοχής .
  5. Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου από το νικητή είναι η αποστολή των ακριβών στοιχείων τους, μετά την ειδοποίηση τους για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.
  6. Αν ο νικητής δεν έρθει σε επαφή με το Nethall.gr για να διεκδικήσει το δώρο του εντός 2 ημερών από την αποστολή του ενημερωτικού email με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, τότε θα γίνεται συμπληρωματική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή, ο οποίος θα παραλάβει το δώρο αντί του αρχικού νικητή, σύμφωνα με τα τα λοιπά ισχύοντα του παρόντος. Η τελική ανακοίνωση του νικητή θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και είναι διαθέσιμα τα πλήρη στοιχεία του.
  7. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με το ξενοδοχείο και να πραγματοποιήσει τη διαμονή του μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.
  8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
  9. Το Nethall.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Λήξη διαγωνισμού:  14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14.00