Nethall Διαγωνισμοί

Μεγάλος Διαγωνισμός nethall.gr και play247.gr με δώρο το Apple New iPad (iPad 3) Wi-Fi 16GB White/Black

Από:



Το ηλεκτρονικό κατάστημα Play247.gr σε συνεργασία με το Nethall.gr διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό και σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε το Apple New iPad (iPad 3) Wi-Fi 16GB White/Black (το χρώμα το διαλέγετε εσείς), ένα δώρο αξίας 535,05 Ευρώ!

Με την επαναστατική οθόνη Retina, κάμερα iSight 5.0 megapixel και ταχύτατο ασύρματο internet, το νέο iPad είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Περιηγηθείτε στο Internet, διαβάστε τα email σας, δείξτε τις φωτογραφίες σας, δείτε μια ταινία, παίξτε ένα παιχνίδι, ξεφυλλίστε ένα περιοδικό ή ένα βιβλίο και άλλα. Το iPad είναι ένας πιο έξυπνος, πιο διαισθητικός και πιο διασκεδαστικός τρόπος για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες. Και όχι μόνο αυτές – με πάνω από 200.000 εφαρμογές στο App Store, μπορείτε να κάνετε πράγματα που ούτε καν φαντάζεστε.

Το προφίλ του Play247.gr

Το Play247.gr είναι ένα απόλυτα λειτουργικό και ασφαλές ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής και χονδρικής διάθεσης αγαθών μέσω Internet στην Ελλάδα, Κύπρο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Λειτουργεί για να σας βοηθήσει να κάνετε τις αγορές και τα δώρα σας γρήγορα, 24 Ώρες την Ημέρα | 7 Ημέρες την Εβδομάδα, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονές και με όλες τις πληροφορίες που επιθυμείτε, από το σπίτι ή το γραφείο σας. Είναι το κατάστημα που διαθέτει την πληρέστερη γκάμα προσωπικών αλλά και επαγγελματικών προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας και όχι μόνο… Συνδυάζει με ασφάλεια και ποιότητα, την αρτιότερη πληροφόρηση, την ταχύτερη εξυπηρέτηση, την ευκολία αγοράς και το βασικότερο, ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές προσεγγίζοντας κάθε μέρα όλο και περισσότερο τις προσδοκίες των πελατών του!

To ανθρώπινο δυναμικό του Play247.gr, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της εξυπηρέτησης των καταναλωτών και εκμεταλλευόμενο τις διαδικασίες του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχει επιτύχει τις καλύτερες συνεργασίες με τους κατασκευαστές και τις μεγάλες εταιρείες διανομής των ειδών που εμπορεύεται και έτσι έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς στα ποιοτικότερα προϊόντα και πάντα με εργοστασιακή εγγύηση!

Οι διαδικασίες παραγγελιοληψίας, εξυπηρέτησης πελατών, τιμολόγησης, διακίνησης, παράδοσης εμπορευμάτων και After Sales Support, υποστηρίζονται από το έμπειρο προσωπικό του Play247.gr με τη βοήθεια νέων συνεργατών με εμπειρία από τον μαγικό κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας. Η υλικοτεχνική υποδομή που χρησιμοποιείται, έχει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των συναλλαγών και τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης.

Δείτε το Play247.gr εδώ!

Ο διαγωνισμός έχει λήξει και νικήτρια είναι η  Κυριακή Σκλαβούνου!

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του Play247.gr στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και αυτόματα γίνεται η προσθήκη του e-mail σας στο Newsletter του Nethall.gr:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Nethall.gr με δώρο προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Δε θα μείνω πολύ"

     

    Λήξη διαγωνισμού: 29 Απριλίου 2012