Διαγωνισμοί Ο διαγωνισμός έληξε! Υπηρεσίες Φαγητό - Ποτό

Διαγωνισμός Oriental Express με δώρο 20 συμμετoχές σε exclusive σεμινάριο Ασιατικής Κουζίνας

Από: Λήγει: 15-10-2015



Το Oriental Express διοργανώνει διαγωνισμό και δίνει τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να κερδίσουν την συμμετοχή τους στο πιο νόστιμο σεμινάριο Ασιατικής Κουζίνας που έγινε ποτέ, στη Θεσσαλονίκη!

Πόσο εύκολα μαγειρεύουμε κινέζικο στο σπίτι; Τι είναι το Stir Fry; Πως μαγειρεύονται τα νουντλς; Χρειάζομαι απαραίτητα γουόκ; Αυτά και άλλα πολλά θα πρέπει να απαντηθούν σε ένα διασκεδαστικό κουίζ γνώσεων της Ασιατικής Κουζίνας και 20 τυχεροί νικητές να διεκδικήσουν μια θέση στο exclusive σεμινάριο Ασιατικής Κουζίνας της Oriental Express!

Μέσα από μια μεγάλη γιορτή, ένα φθινοπωρινό φεστιβάλ γεύσης, οι τυχεροί νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την Ασιατική Κουζίνα και τα υλικά της, να γνωρίσουν από Επαγγελματίες Σεφ όλα τα μυστικά της Κινεζικής Κουζίνας, τις τεχνικές μαγειρέματος και φυσικά να δοκιμάσουν πεντανόστιμες συνταγές. Οι πιο τολμηροί θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την αυθεντική εμπειρία του κινέζικου φαγητού με τσοπστικς, καθώς θα παραδίδονται μαθήματα χρήσης προς όλους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη, Ερμού 45 (Πλατεία Αριστοτέλους) την Παρασκευή 23/10/2015 στις 18.30.

 


Ο διαγωνισμός έχει λήξει! Δείτε εδώ τους νικητές.

Δείτε τους νικητές στη σελίδα του Διαγωνισμού!

Λήξη: 15-10-2015 14:00