Διαγωνισμοί Ειδη Σπιτιου Ο διαγωνισμός έληξε! Ταξίδια Τεχνολογία

Διαγωνισμός Παπαδοπούλου με 45 δώρα στη στιγμή και 10ήμερο γύρο της Ελλάδας

Από: Λήγει: 14-10-2016



Η Παπαδοπούλου διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε στιγμιαία 45 δώρα και στο τέλος του διαγωνισμού ένας τυχερός κερδίζει έναν δεκαήμερο γύρο της Ελλάδας για 2 άτομα!

Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι:
Α) 10ήμερος γύρος της Ελλάδας, και πιο συγκεκριμένα 9 διανυκτερεύσεις σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας που επιλέγει ο νικητής είτε συνεχόμενες είτε διακεκομμένες, ανάλογα με την προτίμηση του νικητή. Καλύπτεται τη διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό για δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένου και ενός γεύματος ημερησίως για δύο άτομα και τα αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια ή εισιτήρια τρένων ή λεωφορείων, εφόσον απαιτείται (τα έξοδα μετακίνησης προς και από το σημείο αναχώρησης δεν περιλαμβάνονται).

Β) Στην κατηγορία «Τα Cream Crackers Παπαδοπούλου τα βρίσκεις…» τα δώρα είναι:
– 5 τεμάχια Action cam GoPro Hero4 session
– 5 τσάντες Base Camp Duffel 69 λίτρα «The North Face»
– 5 ipad Apple Mini 2 16GB GRAY

Στην κατηγορία «Η γεύση των Cream Crackers Παπαδοπούλου είναι…» τα δώρα είναι:
– 5 τεμάχια WMF Ατμομάγειρες Vitalis σειρά Kitchen Μinis
– 5 τεμάχια WMF Αποχυμωτές 900 Watt, 2 ταχυτήτων, χωρητικότητας 1λτ. με εργονομικό χερούλι, σειρά Kult Pro, ανοξείδωτο “Cromargan” Matt
– 5 τεμάχια Καφετιέρα Espresso Machine Delonghi ΕΝ80.CW INISSIA

Στην κατηγορία «Τα Cream Crackers Παπαδοπούλου σου ταιριάζουν γιατί…» τα δώρα είναι:
– 5 τεμάχια αναδιπλούμενα ποδήλατα dahon
– 5 τεμάχια Wireless ακουστικά Sony Bluetooth Headset
– 5 τεμάχια Wellness bag Technogym

(Ένα  sticker, άνευ ανταλλάγματος, μπορεί να προμηθευτεί οποιοσδήποτε το επιθυμεί από την εταιρεία «Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» Πέτρου Ράλλη 26, Ταύρος Αττικής Τ.Κ. 118 10, είτε μεταβαίνοντας εκεί προσωπικά, οποιαδήποτε εργάσιμη ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρα 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ., είτε αποστέλλοντας φάκελο στην ανωτέρω διεύθυνση της εταιρείας με προπληρωμένο ταχυδρομικό τέλος, όπου αναγράφεται ευκρινώς το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνσή του, ώστε να του αποσταλεί ταχυδρομικώς το sticker. Ο παραπάνω φάκελος πρέπει να έχει περιέλθει στην εταιρεία το αργότερο έως και την 05/10/2016)

 


Ο διαγωνισμός έχει λήξει! Δείτε εδώ τους νικητές.

Δείτε τους νικητές στη σελίδα του Διαγωνισμού!

Λήξη: 14-10-2016 23:59