Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Petrozali με δώρο 5 ενεργειακά κοσμήματα

Από:



Το Petrozali διοργανώνει διαγωνισμό στο facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 5 χειροποίητα ενεργειακά κοσμήματα, κάνοντας ένα like στη σελίδα.

  • Χειροποίητο ενεργειακό Κολιέ με Χαλαζία-Καπνία Χαλαζία-Κιτρίνη Χαλαζία, για επιτυχία, αφθονία, καλή τύχη, διαλύει την αρνητικότητα, δίνει διαύγεια και σαφήνεια.
  • Χειροποίητο ενεργειακό βραχιόλι με Χαλαζία-Αμέθυστο-Κιτρίνη Χαλαζία, για επιτυχία, αφθονία, διαλύει την αρνητικότητα, φέρνει ενέργειες της σταθερότητας, της ειρήνης, της ηρεμίας, της ισορροπίας, δίνει διαύγεια και σαφήνεια.
  • Χειροποίητο ενεργειακό βραχιόλι με Αβεντουρίνη-Ροζ χαλαζία-Αμέθυστο, δίνει διαύγεια και σαφήνεια, φέρνει αγάπη, ειρήνη και ηρεμία, ενισχύει την ευημερία και φέρνει επιτυχία και σταδιοδρομία.
  • Χειροποίητο ενεργειακό βραχιόλι με Χαλαζία-Ροζ χαλαζία-Αμέθυστο, φέρνει αγάπη, ειρήνη και ηρεμία, διαλύει την αρνητικότητα, φέρνει επιτυχία, αφθονία.
  • Χειροποίητο ενεργειακό βραχιόλι με Χαλαζία-Αμέθυστο, φέρνει ενέργειες της σταθερότητας, της ειρήνης, της ηρεμίας, της ισορροπίας, του θάρρους και της εσωτερικής δύναμης, βοηθά σε περιπτώσεις χαμηλής αυτοεκτίμησης και τραυματικών εμπειριών, ιδίως αυτών από δύσκολη παιδική ηλικία.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 31 Ιανουαρίου 2012                                   Συμμετοχή στο διαγωνισμό!