Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Pizza Fan με δώρο 10 υποτροφίες εκμάθησης υπολογιστών

Από:



Διαγωνισμός Pizza Fan με δώρο 10 υποτροφίες εκμάθησης υπολογιστών

H webwonders Ελλάς και η Pizza Fan διοργανώνουν διαγωνισμό και κληρώνουν κάθε μήνα 10 υποτροφίες εκμάθησης βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής, από τον καναπέ του σπιτιού σου, αξίας 360€.

Η υποτροφία αφορά μια σειρά ηλεκτρονικών μαθημάτων,  βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής και χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Τα μαθήματα είναι εγκατεστημένα σε μια πλατφόρμα λογισμικού LMS Moodle (Learning Management System), προσβάσιμα 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.

Το περιεχόμενο της εκπαιδευτικής ύλης (μαθήματα) είναι σε μορφή Multimedia, δηλαδή, δεν είναι μόνο κείμενο (text), αλλά παρουσιάζεται και με μορφή ήχου (audio), video κι άλλων μέσων αλληλεπίδρασης, ελέγχοντας κι αξιολογώντας τη μελέτη , την απόδοση και το βαθμό αφομοίωσης των γνώσεων σε βασικές δεξιότητες πληροφορικής που έχουν αποκτήσει οι εκπαιδευόμενοι.

Οι δέκα (10) τυχεροί που θα προκύπτουν κάθε μήνα, θα ενισχύσουν και θα ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους στην χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Θα πραγματοποιούν μαθήματα από τον υπολογιστή του σπιτιού τους σε 7 γνωστικά αντικείμενα (Βασικές Έννοιες Πληροφορικής, Windows XP, Word XP, Excel XP, Access XP, PowerPoint XP, Internet & Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο).

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 5 Ιανουαρίου 2012                                   Συμμετοχή στο διαγωνισμό!