Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός προγνωστικών από το Cyprus1X2.com

Από:



Διαγωνισμός προγνωστικών από το Cyprus1X2.com

Το Cyprus1X2.com είναι μία πρωτοποριακή ιστοσελίδα η οποία σας προσφέρει την δυνατότητα να συμμετάσχετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο μεγαλύτερο οnline διαγωνισμό προγνωστικών που έγινε ποτέ για το Κυπριακό Πρωτάθλημα, Ελληνικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης έχοντας την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Το Cyprus1X2.com βγήκε online για πρώτη φορά τη σεζον 2010-2011 και απο τότε αγαπήθηκε απο όλους τους φίλαθλους όσο λίγα sites στη Κύπρο. Επιπλέον στο Cyprus1X2 θα βρείτε το μοναδικό FORUM στη Κύπρο για όλους τους φίλαθλους, προτάσεις για τους φίλους του στοιχήματος, δημοσκοπήσεις για το Κυπριακό πρωτάθλημα, LIVE στατιστικά προγνωστικών και προτότυπα άρθρα.

Ο διαγωνισμός για το Κυπριακό Πρωτάθλημα αρχίζει απο την 3η αγωνιστική, ο διαγωνισμός για το Ελληνικό Πρωτάθλημα αρχίζει απο την 3η αγωνιστική, ο διαγωνισμός Γκολ Γκούρου αρχίζει απο την 3η αγωνιστική του Κυπριακού Πρωταθλήματος και τέλος ο διαγωνισμός για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Πρωταθλητριών αρχίζει απο την 1η αγωνιστική του θεσμού.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 30 Μαΐου 2012                                   Συμμετοχή στο διαγωνισμό!