Nethall Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός των Εκδόσεων Ψυχογιός και του nethall.gr με δώρο τα βιβλία “Ευάλωτοι Δίπλα σου” και “1Q84 – Βιβλίο 1”

Από:



Οι Εκδόσεις Ψυχογιός σε συνεργασία με το nethall.gr και για το μήνα Νοέμβριο διοργανώνουν διαγωνισμό και σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Ευάλωτοι Δίπλα σου” και 2 αντίτυπα του βιβλίου “1Q84 – Βιβλίο 1”.

ΕΥΑΛΩΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

Συγγραφέας: ΣΙΛΒΙΑ ΝΤΕΪ

Κατηγορία: ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Πρώτη έκδοση: Νοέμβριος 2012

Τιμή: 15,29€ – ISBN: 978-618-01-0058-7

Γκίντεον Κρος, ο άντρας που θα μπορούσε να ονειρευτεί κάθε γυναίκα, πανέμορφος, γοητευτικός, τίποτα δε δείχνει ικανό να κηλιδώσει την απίστευτη, αψεγάδιαστη εικόνα του απόλυτου αρσενικού. Κι όμως, μέσα του, δε λένε να υποχωρήσουν τα τραύματα, οι πληγές.

Αυτός ο μυστηριώδης, αινιγματικός γόης την έχει ήδη κατακτήσει, την έχει κάνει δική του, μια άγρια φλόγα και η Εύα όμοια με ριψοκίνδυνη πεταλούδα που διαρκώς τριγυρίζει, οπισθοχωρεί, επανέρχεται, παίζει με τη φωτιά ερωτικά, όλο πάθος. Η Εύα έχει παραδοθεί, δεν έχει τον έλεγχο του εαυτού της, δεν παίρνει πρωτοβουλίες.

Ο Γκίντεον είναι ο εθισμός της, οι επιθυμίες, το είναι της. Το δικό της παρελθόν ήταν εξίσου σκοτεινό, βίαιο, της άφησε πληγές που μοιάζουν με τις δικές του. Όμως, δυο εραστές τόσο τραυματισμένοι δε θα μπορούσαν να ταιριάξουν, να αντέξουν μαζί. Παραήταν δύσκολο, οδυνηρό… Μα άντεξαν, τους έδενε η λαγνεία, οι στιγμές της εκστατικής ηδονής, της τέλειας απόλαυσης.

Τους ένωσε ο πόθος και τώρα, σ’ αυτή την άκρως αισθησιακή συνέχεια της ερωτικής τους περιπέτειας, η Εύα, πιο ευάλωτη από ποτέ, ακολουθεί τον Γκίντεον πέρα από κάθε όριο, με μόνο οδηγό ένα τυφλό, αδιάλλακτο πάθος ως το πιο γλυκό και, ταυτόχρονα, το πιο επικίνδυνο άκρο της επιθυμίας…

1Q84 – ΒΙΒΛΙO 1

Συγγραφέας: ΧΑΡΟΥΚΙ ΜΟΥΡΑΚΑΜΙ

Κατηγορία: ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Πρώτη έκδοση: Οκτώβριος 2012

Τιμή: 16,92 € – ISBN: 978-960-496-654-7

Δυο ιδανικοί εραστές ψάχνουν ο ένας τον άλλο χωρίς ούτε οι ίδιοι να το συνειδητοποιούν, σε έναν κόσμο που αλλάζει, σε ένα χρόνο ρευστό, απροσδιόριστο. Αλλά τους οδηγεί η αγωνία, η μανία της συνάντησης. Η Αομάμε και ο Τένγκο ζουν παράλληλα, διασχίζοντας τον τόπο και το χρόνο, βαδίζοντας ανάποδα σε ημερολόγια και χάρτες και ρισκάροντας τα πάντα μέσα στο άκρως ποιητικό και επικίνδυνο σύμπαν του Μουρακάμι. Μυστικές αδελφότητες, σέκτες, φαύλοι εξουσιαστές, αδίστακτοι δολοφόνοι, εκδικητές, μαύρες μαγικές ιστορίες, πρωτόγνωρες δίοδοι, αποκαλυπτικές ρωγμές, μια χρυσαλλίδα στα σύννεφα, ψυχεδέλεια και παράδοση, στοιχειωμένες μουσικές, νοσταλγία, μια ματιά στο φεγγάρι – ή στα φεγγάρια. Στα δυο φεγγάρια του 1Q84, αυτής της Πόλης των γάτων.

Το πολυσυζητημένο magnum opus του Μουρακάμι συνιστά ένα πρωτοφανές αφηγηματικό ξεφάντωμα, ένα πανηγύρι λέξεων, εικόνων, αισθήσεων και, όταν τελειώνει η φαντασμαγορία, αυτό που μένει δεν είναι παρά μια απλούστατη –και γι’ αυτό ασύλληπτα συναρπαστική– ιστορία αγάπης, ένα ερωτικό παραμύθι που συνοψίζεται στο αφοπλιστικό, παράφορο, λυτρωτικό κράτημα των χεριών.

Δείτε όλα τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ εδώ.

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

    Λήξη διαγωνισμού: 28 Νοεμβρίου 2012