Nethall Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός των Εκδόσεων Ψυχογιός και του nethall.gr με δώρο τα βιβλία “Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ” και “ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΝΟΥΑΡ 1”

Από:



Οι Εκδόσεις Ψυχογιός και το nethall.gr συνεχίζουν τους διαγωνισμούς και τη Νέα Χρονιά! Αυτή τη φορά σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ” και 2 αντίτυπα του βιβλίου “ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΝΟΥΑΡ 1”.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ

Συγγραφέας: ΘΑΝΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

Κατηγορία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

2η έκδοση: Οκτώβριος 2012

Τιμή: 16,92 € – ISBN: 978-960-496-963-0

Αυτή είναι η τελευταία σελίδα του βιβλίου μου… Δεν ήθελα να ξεχάσω όλα αυτά που συνέβησαν όταν οι Ρωμιοί ζούσαμε στην Πόλη, λίγο πριν τουρκέψει… Όσα λέω είναι η πάσα αλήθεια, γραμμένη από εμένα, την Άννα Παλαιολογίνα Νοταρά, την τελευταία αυτοκράτειρα των Ρωμιών..

1453. Λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η πολιορκία της Κωνσταντινούπολης ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος παντρεύεται μυστικά την τρίτη και τελευταία του σύζυγο, την Άννα Νοταρά, κόρη του πρωθυπουργού του. Εκείνη έχει δεχτεί το γάμο προδίδοντας όμως τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Βενετό Μαρίνο Κονταρίνι, ταγματάρχη της αυτοκρατορικής φρουράς. Μερικές μέρες μετά το γάμο, ο αυτοκράτορας θα τη φυγαδεύσει από την Πόλη και η Άννα θα καταλήξει στη Βενετία πιστεύοντας ότι έχει χάσει και το σύζυγο και τον αγαπημένο της στην άλωση. Αλλά η μοίρα τής επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Ο Θάνος Κονδύλης αποδίδει με αξεπέραστη παραστατικότητα την τραγική ιστορία της τελευταίας και λησμονημένης αυτοκράτειρας του Βυζαντίου, της Άννας Παλαιολογίνας Νοταρά. Μιας γυναίκας που γνώρισε τον απόλυτο έρωτα μέσα στη δίνη δραματικών γεγονότων που θα οδηγούσαν στην πτώση της βυζαντινής αυτοκρατορίας. Πέρασε σχεδόν τη μισή ζωή της αυτοεξόριστη στη Βενετία, όπου ακολούθησε το κάλεσμα της ψυχής της και αφιερώθηκε στην υπηρεσία του λαού της, των χιλιάδων προσφύγων από την Ελλάδα και την Κωνσταντινούπολη.

Μια εμπνευσμένη ιστορία γεμάτη από το λυρισμό του έρωτα, το άρωμα της βυζαντινής Κωνσταντινούπολης και τα αιώνια σύμβολα του ελληνισμού.

ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΝΟΥΑΡ 1

Συγγραφέας: ΓΕΝΣ ΛΑΠΙΝΤΟΥΣ

Κατηγορία: ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Πρώτη έκδοση: Οκτώβριος 2012

Τιμή: 14,94 € – ISBN: 978-960-496-774-2

Ο Χόρχε: ένας Λατίνος που πουλά ναρκωτικά και που δεν πρόκειται να μείνει στη φυλακή – πρέπει να βγει για να εκδικηθεί εκείνους οι οποίοι τον έχουν προδώσει.

Ο Μράντο: ένας Γιουγκοσλάβος επαγγελματίας φονιάς που παίρνει χάπια σαν να ήταν καραμέλες και σπάει τα δάχτυλα των θυμάτων του με το ένα χέρι χαϊδεύοντας, ταυτόχρονα, το μάγουλο της κόρης του με το άλλο.

Ο Τζέι Γ.: ένας επαρχιώτης που ονειρεύεται μεγαλεία και κάνει διάφορες νυχτερινές δουλειές του ποδαριού μόνο και μόνο για να παίζει τον πλούσιο στις παρέες των μεγαλοαστών.

Και οι τρεις ψάχνουν το εύκολο χρήμα, μια λεωφόρο της δόξας, και κάπως έτσι οι δρόμοι τους θα συναντηθούν μέσα στο κύκλωμα εμπορίου κοκαΐνης. Σύντομα, όμως, ένας άλλος, πολύ βαθύτερος δεσμός θα τους ενώσει: η εκδίκηση ενάντια στον άνθρωπο που έχει βλάψει και τους τρεις με διαφορετικούς τρόπους.

Το ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ συνιστά ένα σκοτεινό αστικό μύθο γύρω από τα ναρκωτικά, τα χρήματα και τη διεστραμμένη αίσθηση της δικαιοσύνης που κυριαρχεί στον υπόκοσμο της σουηδικής πρωτεύουσας. Αυτό το αντισυμβατικό βιβλίο, το πρώτο μέρος της τριλογίας ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΝΟΥΑΡ, καθιέρωσε τον Γενς Λαπίντους ως έναν από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας στη Σουηδία και στον κόσμο.

Δείτε όλα τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ εδώ.

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

    Λήξη διαγωνισμού: 6 Φεβρουαρίου 2013