Nethall Βιβλία Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός των Εκδόσεων Ψυχογιός και του nethall.gr με δώρο τα βιβλία “ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΗ” και “Η ΧΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ”

Από:



Οι Εκδόσεις Ψυχογιός και το nethall.gr συνεχίζουν τους διαγωνισμούς και αυτή τη φορά σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 αντίτυπα του βιβλίου “ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΗ” και 2 αντίτυπα του βιβλίου “Η ΧΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ”.

Φλεγόμενη Γη

ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΗ

Συγγραφέας: ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΚΟΡΝΓΟΥΕΛ

Κατηγορία: ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

1η έκδοση: Φεβρουάριος 2013

Τιμή: 15,93 € – ISBN: 978-960-496-910-4

Ο Άλφρεντ του Ουέσεξ, ένας άντρας που έχει πετύχει πολλές νίκες, είναι καταπονημένος και ο γιος του, που θα τον διαδεχτεί στο θρόνο, δε δείχνει να έχει μεγάλες ικανότητες. Οι Βίκινγκς δεν αφήνουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και προσπαθούν να καταλάβουν το Ουέσεξ. Ο άρχοντας Ούτρεντ τους οδηγεί σε μια θανάσιμη παγίδα και τους κατατροπώνει στη μάχη του Φάρναμ.

Όμως, δεν μπορεί να απολαύσει τη νίκη του. Η προσωπική τραγωδία που έχει βιώσει αλλά και η επίθεση που δέχεται από τη φρουρά του Άλφρεντ τον αναγκάζουν να επιστρέψει στο βορρά, στον τόπο όπου γεννήθηκε.

Το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να τον φέρει πίσω και να αναζωπυρώσει την πίστη του στα σαξονικά ιδανικά είναι η Έθελφλεντ, η κόρη του Άλφρεντ, που είναι πατρεμένη με έναν άρχοντα, ο οποίος εποφθαλμιά το θρόνο.

Ο Ούτρεντ αναλαμβάνει την αρχηγία του στρατού και τον οδηγεί στην πιο αιματηρή μάχη των τελευταίων χρόνων, κοντά στον Τάμεση.

Το πέμπτο μέρος της σειράς «Σαξονικά Χρονικά».

Χημεία των Δακρύων

Η ΧΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ

Συγγραφέας: ΠΙΤΕΡ ΚΑΡΕΪ

Κατηγορία: ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Πρώτη έκδοση: Φεβρουάριος 2013

Τιμή: 12,99 € – ISBN: 978-960-496-798-8

Όταν ο εραστής της πεθαίνει ξαφνικά, η Κάθριν δεν έχει πια τίποτε άλλο πέρα απ’ τη δουλειά της. Επειδή, όμως, είχε κρατήσει την ερωτική της σχέση μυστική από τους συναδέλφους της στο Μουσείο Σουίνμπερν του Λονδίνου, τώρα αισθάνεται ότι δεν μπορεί να μοιραστεί με κανέναν το πένθος της. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο επικεφαλής του τμήματος αναθέτει στην Κάθριν μια πολύ ιδιαίτερη εργασία: ένα κουτί το οποίο περιέχει μέρη ενός ωρολογιακού μηχανισμού, πιθανότατα τα απομεινάρια ενός αυτομάτου του 19ου αιώνα και, συγκεκριμένα, ενός πανέμορφου μηχανικού πτηνού.

Όταν η Κάθριν ανακαλύπτει ότι το κουτί περιέχει και το ημερολόγιο του ανθρώπου που είχε χρηματοδοτήσει την κατασκευή του μηχανισμού, παραδίνεται σε ένα γαϊτανάκι από έμμονες ιδέες. Ποιος ήταν ο Χένρι Μπράντλινγκ; Ποιος ήταν ο μυστηριώδης, οραματιστής ωρολογοποιός στον οποίο ανέθεσε τη δουλειά; Και ποιο ήταν το τελικό αποτέλεσμα που βρίσκεται τώρα κομματιασμένο στο εργαστήρι της Κάθριν;

Μια ελεγεία για τον έρωτα και την απώλεια, Η Χημεία των Δακρύων είναι ένα μυθιστόρημα που καταφέρνει να συναρπάζει και να συγκινεί την ίδια στιγμή, μια ιστορία που μόνο η μεγαλοφυΐα του Πίτερ Κάρεϊ θα μπορούσε να αφηγηθεί με τέτοια ζωντάνια, ισορροπώντας δεξιοτεχνικά ανάμεσα στη μαγεία, την επιστήμη, την παράνοια, τη ματαίωση και τον έρωτα.

Δείτε όλα τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ εδώ.

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

    Λήξη διαγωνισμού: 6 Μαρτίου 2013