Nethall Βιβλία

Διαγωνισμός των Εκδόσεων Ψυχογιός και του Nethall.gr με δώρο τα βιβλία “Η ΚΑΡΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ” και “ΜΗ ΜΑΣΑΣ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΝΟΥΑΡ 2”

Από:



Οι Εκδόσεις Ψυχογιός και το nethall.gr συνεχίζουν τους διαγωνισμούς και αυτή τη φορά σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Η ΚΑΡΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ” και 2 αντίτυπα του βιβλίου “ΜΗ ΜΑΣΑΣ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΝΟΥΑΡ 2”.

Η ΚΑΡΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ

Συγγραφέας: ΚΑΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Κατηγορία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Πρώτη έκδοση: Μάιος 2013

Τιμή: 14,94 € – ISBN: 978-618-01-0136-2

Τον ξέβρασε αναίσθητο η θάλασσα σε μια παραλία του Ναυπλίου μετά από ένα τοπικό μπουρίνι. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμνησία. Μόλις ανάρρωσε από τα τραύματά του, βρήκε δουλειά και σπίτι, και συνδέθηκε ερωτικά με μια δασκάλα. Αλλά δεν είχε ανακτήσει τη μνήμη του, δε θυμόταν ούτε το όνομά του.

Μια μέρα χτύπησε την πόρτα του μια άγνωστη. Δεν μπόρεσε να δει πώς ήταν – την ηλικία της, το ύψος της, το ντύσιμό της· γιατί μόλις αντίκρισε τα μάτια της αισθάνθηκε χαμένος. Ήταν σκούρα μπλε σαν το ανοιχτό πέλαγος και, καθώς τα κοίταζε καθηλωμένος, μια αβάσταχτη νοσταλγία πλημμύρισε την ψυχή του…

«Αντρέα, δε με θυμάσαι;» του είπε η άγνωστη με τα μπλε μάτια. «Είμαι η γυναίκα σου».

Λίγο αργότερα έμαθε ότι ο γάμος τους είχε ναυαγήσει και ζούσαν σαν δυο ξένοι κάτω από την ίδια στέγη. Το μυαλό του δε θυμόταν τίποτα από την παλιά ζωή του.

Αλλά η καρδιά θυμάται…


Μη Μασάς

ΜΗ ΜΑΣΑΣ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΝΟΥΑΡ 2

Συγγραφέας: ΓΕΝΣ ΛΑΠΙΝΤΟΥΣ

Κατηγορία: ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Πρώτη έκδοση: Μάρτιος 2013

Τιμή: 14,94 € – ISBN: 978-960-496-837-4

Ο Μαχμούντ: ένας Άραβας μετανάστης στη Στοκχόλμη. Θα αναγκαστεί να ζητήσει δανεικά για να σωθεί, αλλά ίσως χρειαστεί να βάλει ενέχυρο όλη την ύπαρξή του.

Ο Νίκλας: ένας βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, αποφασισμένος να εκβιάσει τη λύτρωση μέσα από την αιματηρή εκδίκηση ανύπαρκτων εχθρών.

Ο Τούμας: ένας αστυνομικός μπλεγμένος στην καρδιά της πιο διάσημης συνωμοσίας στη Σουηδία, εξαιτίας της έρευνας για κάποια δολοφονία∙ η εντιμότητά του θα δοκιμαστεί έως το τέλος.

Αυτοί οι τρεις ιππότες με τις ελεεινές μορφές θα συναντηθούν στη μαύρη Στοκχόλμη, είτε ως σύμμαχοι απέναντι σε συμμορίες Γιουγκοσλάβων και Τούρκων, είτε ως εκδικητές ενάντια σε εμπόρους λευκής σαρκός, είτε, τέλος, ως εχθροί σε αστυνομικές υποθέσεις στημένες έτσι ώστε να θολώσουν τα νερά που κρύβουν την αλήθεια. Την αλήθεια για τα πραγματικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία του Σουηδού πρωθυπουργού Ούλοφ Πάλμε τόσα χρόνια παλιότερα.

Το ΜΗ ΜΑΣΑΣ είναι η απελπισμένη κραυγή των χωρίς πανοπλία ιπποτών ενός υποκόσμου ή, απλώς, ενός άλλου, ρευστού και επικίνδυνου κόσμου, της σύγχρονης Στοκχόλμης ή κάθε άλλης μεγαλούπολης. Με το δεύτερο μέρος της τριλογίας ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΝΟΥΑΡ, ο Γενς Λαπίντους προωθεί τη σκανδιναβική αστυνομική λογοτεχνία σε ένα άλλο επίπεδο.

Δείτε όλα τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ εδώ.

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

     

    Αν θέλετε παραπάνω συμμετοχές μπείτε στην παρακάτω πλατφόρμα:

    Λήξη διαγωνισμού: 23 Ιουνίου 2013