Nethall Βιβλία Διαγωνισμοί

Νέος Διαγωνισμός των Εκδόσεων Ψυχογιός και του Nethall.gr με δώρο τα βιβλία “ΝΥΧΤΑ ΓΑΜΟΥ” και “ΡΗΞΗ”!

Από:



Οι Εκδόσεις Ψυχογιός και το nethall.gr συνεχίζουν τους αγαπημένους σας διαγωνισμούς και αυτό το φθνόπωρο! Αυτή τη φορά σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 αντίτυπα του βιβλίου “ΝΥΧΤΑ ΓΑΜΟΥ” και 2 αντίτυπα του βιβλίου “ΡΗΞΗ”!

ΝΥΧΤΑ ΓΑΜΟΥ

Συγγραφέας: ΣΟΦΙ ΚΙΝΣΕΛΑ

Κατηγορία: ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Πρώτη έκδοση: Ιούλιος 2013

Τιμή: 14,94 € – ISBN: 978-618-01-0318-2

Η Λότι έχει βαρεθεί τις μακροχρόνιες σχέσεις με άντρες που δε θέλουν δεσμεύσεις και παιδιά. Όταν ο Μπεν, ο νεανικός της έρωτας, εμφανίζεται και πάλι στη ζωή της και της θυμίζει τη συμφωνία τους να παντρευτούν οι δυο τους αν στα τριάντα τους δεν έχουν βρει το ιδανικό ταίρι, αρπάζει την ευκαιρία. Δε χρειάζονται ραντεβού και αρραβώνες – μια απλή γαμήλια τελετή δίχως καλεσμένους είναι ό,τι πρέπει. Για να ακολουθήσει το ταξίδι του μέλιτος στο ελληνικό νησί όπου πρωτοσυναντήθηκαν. Αλλά η Φλις, η αδελφή της Λότι, προσπαθεί να ξεπεράσει ένα εφιαλτικό διαζύγιο, είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τη Λότι να οδηγηθεί στα ίδια λάθη με εκείνη και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να εμποδίσει την ολοκλήρωση αυτού του γάμου. Άραγε η Λότι και ο Μπεν θα καταφέρουν να έχουν μια πρώτη νύχτα γάμου που θα θυμούνται για πάντα;

Ρήξη

ΡΗΞΗ

Συγγραφέας: ΚΑΡΙΝ ΣΛΟΤΕΡ

Κατηγορία: ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Πρώτη έκδοση: Ιούνιος 2013

Τιμή: 15,93 € – ISBN: 978-618-01-0105-8

Όταν η Αμπιγκέιλ Καμπάνο επιστρέφει νωρίτερα στο σπίτι της στην Ατλάντα ένα απόγευμα, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα συμβάν που ξεπερνάει τους χειρότερους εφιάλτες της. Ένα παράθυρο έχει σπάσει, στις σκάλες διακρίνεται ένα χνάρι από αίμα και, στο τέλος της διαδρομής, η έφηβη κόρη της κείτεται νεκρή. Ένας άντρας στέκεται ακόμα πάνω από το πτώμα του κοριτσιού, κρατώντας ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι. Η πάλη που θα ακολουθήσει θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της Αμπιγκέιλ.

Η τοπική αστυνομία που αναλαμβάνει την υπόθεση κάνει ένα σοβαρό λάθος, το οποίο όχι μόνο υπονομεύει την πορεία της έρευνας, αλλά θέτει και σε κίνδυνο τη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού. Έτσι, η υπόθεση ανατίθεται στον ειδικό πράκτορα Γουίλ Τρεντ, που για ακόμα μια φορά, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με κάποιον που τον αντιπαθεί. Για την ακρίβεια: με κάποια.

Η ντετέκτιβ Φέιθ Μίτσελ έχει λόγους να τον μισεί: ο Γουίλ συμμετείχε σε μια έρευνα για τη διαφθορά στην αστυνομία και είχε αναγκάσει τη μητέρα της, αστυνόμο, να αποχωρήσει από την υπηρεσία. Παρ’ όλα αυτά, κάτω από τον ανελέητο ήλιο της Τζόρτζια, ο Γουίλ και η Φέιθ συνειδητοποιούν ότι χρειάζεται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εντοπίσουν ένα δολοφόνο, ο οποίος έχει βάλει στο στόχαστρο τις πιο πλούσιες και προνομιούχες οικογένειες της περιοχής.

Δείτε όλα τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ εδώ.

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

     

    Με απλή σύνδεση στην παρακάτω πλατφόρμα έχετε μια συμμετοχή. Αν θέλετε παραπάνω συμμετοχές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιπλέον βήματα που υπάρχουν:

    Λήξη διαγωνισμού: 29 Σεπτεμβρίου 2013

    ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: