Nethall Βιβλία Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός των Εκδόσεων Ψυχογιός και του Nethall.gr με δώρο τα βιβλία “ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΣΥ” και “ΑΡΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ”!

Από:



Οι Εκδόσεις Ψυχογιός και το nethall.gr συνεχίζουν τους διαγωνισμούς και το Νοέμβριο! Αυτή τη φορά σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 αντίτυπα του βιβλίου “ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΣΥ” και 2 αντίτυπα του βιβλίου “ΑΡΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ”!

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΣΥ

Συγγραφέας: ΛΙΣΑ ΡΕΝΕ ΤΖΟΟΥΝΣ

Κατηγορία: Λογοτεχνία

Τιμή Πώλησης: 13,95 € – ISBN: 978-618-5044-00-8

Πρώτη έκδοση: 21/11/2013

Μεταφραστής: Σέβυ Σπυριδογιαννάκη

Διατίθεται στο iBookstore

Είναι πλούσιος, διάσημος και σκοτεινός, και με ελκύει όσο κανείς άλλος. Μου είναι αδύνατον να του αντισταθώ …

Η Σάρα ΜακΜίλαν, καθηγήτρια λυκείου, κληρονομεί το κλειδί μιας αποθήκης όπου βρίσκει τυχαία το ημερολόγιο μιας γυναίκας με το όνομα Ρεμπέκα. Ξεφυλλίζοντάς το, ανακαλύπτει την καταγραφή του χρονικού της σχέσης της Ρεμπέκα με έναν μυστηριώδη εραστή, μιας σχέσης παθιασμένης, γεμάτης σκοτεινά μυστικά.

Αποφασισμένη να μάθει τι απέγινε η Ρεμπέκα, αφού το ημερολόγιο τελειώνει απότομα, η Σάρα εισβάλλει στον κόσμο της τέχνης, όπου εντρυφούσε εκείνη, και συναντά δύο άντρες. Ποιος να ήταν, άραγε, αυτός που την είχε γοητεύσει και είχε κάνει πραγματικότητα την πιο τρελή της φαντασίωση; Η Σάρα, ακολουθώντας τα χνάρια της Ρεμπέκα, γεύεται τις απαγορευμένες ηδονές αδιαφορώντας για το μέλλον που της επιφυλάσσει η απόλυτη υποταγή…

Άρια

ΑΡΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Συγγραφέας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ

Κατηγορία: Λογοτεχνία

Τιμή: 15,93 € – ISBN: 978-618-01-0429-5

Ημ. Έκδοσης: 07/11/2013

Διατίθεται στο iBookstore

Ο νεαρός Έλληνας διπλωμάτης Στέφανος Μαυροειδής επιστρέφει από το Λονδίνο στην Ελλάδα του Μεταξά. Μια μυστηριώδης υπόθεση εξαφάνισης θα τον φέρει σε επαφή με τη βρετανική αρχαιολογική κοινότητα. Ερωτεύεται την Aγγλο-Γαλλίδα αρχαιολόγο Ρόζμαρι Λεμπλάν και περνά μαζί της τους τελευταίους μήνες αμεριμνησίας στο περιθώριο των ανασκαφών στις Μυκήνες αλλά και του πολέμου που πλησιάζει με γοργά βήματα. Η διαφυγή τους στη Μέση Ανατολή τον Απρίλιο του ’41 θα τους οδηγήσει σ’ ένα θερμοκήπιο ειρήνης, το Κάιρο.

Ο Στέφανος θα ζήσει από κοντά τη νοσηρή πολιτική ατμόσφαιρα της αιγυπτιακής πρωτεύουσας που κυοφορεί την εθνική τραγωδία του Εμφυλίου. Ταυτόχρονα όμως εκείνος και η Ρόζμαρι αντιμετωπίζουν την πρόκληση μιας μυστικής αποστολής στην κατεχόμενη Ελλάδα με σκοπό την προστασία των ελληνικών αρχαιοτήτων…

Ένα μυθιστόρημα για τον παλιό κόσμο, που χάθηκε μέσα σε δύο διαδοχικούς παγκόσμιους πολέμους, και για τη μικρή ιστορία των απλών ανθρώπων που γράφεται στη σκιά των μεγάλων γεγονότων.

Δείτε όλα τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ εδώ.

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

    Με απλή σύνδεση στην παρακάτω πλατφόρμα έχετε μια συμμετοχή. Αν θέλετε παραπάνω συμμετοχές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιπλέον βήματα που υπάρχουν:

    Λήξη διαγωνισμού: 8 Δεκεμβρίου 2013

    ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: