Nethall Βιβλία Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός των Εκδόσεων Ψυχογιός και του Nethall.gr με δώρο τα βιβλία “Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ” και “ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ”!

Από:



Οι Εκδόσεις Ψυχογιός συνεχίζουν τους διαγωνισμούς στο Nethall.gr! Για το Φεβρουάριο έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ” και 2 αντίτυπα του βιβλίου “ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ”!

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ

Συγγραφέας: ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΚΟΡΝΓΟΥΕΛ

Κατηγορία: Λογοτεχνία

Τιμή Πώλησης: 15,93 € – ISBN: 978-618-01-0514-8

Πρώτη έκδοση: 20/02/2014

Διατίθεται στο iBookstore

Καθώς ο ένατος αιώνας φτάνει στο τέλος του, ο Άλφρεντ ο Μέγας κείτεται ετοιμοθάνατος, το όνειρο της ζωής του για μια ενωμένη Αγγλία κρέμεται από μία κλωστή και το βασίλειό του βρίσκεται στα πρόθυρα του χάους. Παρόλο που ο γιος του, Έντουαρντ, έχει ανακηρυχθεί διάδοχος, υπάρχουν κι άλλοι Σάξονες που διεκδικούν τον θρόνο, καθώς και φιλόδοξοι παγανιστές Βίκινγκς από τα βόρεια.

Διχασμένος ανάμεσα στον όρκο που έχει δώσει στον Άλφρεντ και στην επιθυμία του να ανακαταλάβει την πατρογονική γη στον Βορρά, ο Ούτρεντ, γεννημένος από Σάξονες αλλά μεγαλωμένος από Βίκινγκς, παραμένει πιστός πολεμιστής του βασιλιά, δεν έχει δώσει όμως κανέναν όρκο στον διάδοχο. Καλείται τώρα να λάβει μια βαρυσήμαντη απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του και τον ρου της Ιστορίας: να υψώσει το σπαθί του στο όνομα του Άλφρεντ ή να παραδώσει τα όπλα και να αφήσει το όνειρο του άρχοντά του για ένα ενωμένο βασίλειο να πεθάνει μαζί του;

Το έκτο μέρος της σειράς «Σαξονικά Χρονικά».

To aggigma ths Amartias

ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ

Συγγραφέας: ΦΑΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ

Κατηγορία: Λογοτεχνία

Τιμή: 16,92 € – ISBN: 978-618-01-0500-1

Ημ. Έκδοσης: 20/02/2014

Διατίθεται στο iBookstore

Με αφορμή τον θάνατο της μητέρας του Ισμήνης, ο Λεωνίδας Μαυρόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από δώδεκα χρόνια αυτοεξορίας. Είχε φύγει κυνηγημένος από τις ερινύες, αυτές που ακόμα τον καταδιώκουν για ένα έγκλημα το οποίο διέπραξε εν αγνοία του.

Πόσο ένοχος υπήρξε άραγε για το ανόσιο αμάρτημα που του καταλογίζει η συνείδησή του; Πόσοι άλλοι ευθύνονται που ο νεανικός του έρωτας για την Αριάδνη κατέληξε σε τραγωδία; Τι ρόλο έπαιξε στο όλο δράμα η ατσάλινη προσωπικότητα της μητέρας της;

Το ημερολόγιο του δεκαεξάχρονου κοριτσιού δίνει αρκετές απαντήσεις, την ίδια στιγμή όμως δημιουργεί άλλα τόσα ερωτήματα.

Κι ενώ στη ζωή του Λεωνίδα ανατέλλει μια καινούργια, λυτρωτική αγάπη, εκείνος βρίσκει επιτέλους τη δύναμη να δει κατάματα όλη την αλήθεια, όσο αδυσώπητη κι αν είναι. Καθώς εξερευνά με επιμονή το παρελθόν, έρχονται στην επιφάνεια απρόσμενα μυστικά και απαγορευμένες σχέσεις που στοίχειωσαν τις ζωές των ηρώων.

Θα βρει άραγε ο Λεωνίδας την προσωπική του δικαίωση, αυτή που θα τον απελευθερώσει και θα του επιτρέψει να γευτεί επιτέλους την ευτυχία;

H πολυκύμαντη ιστορία μιας οικογένειας, όπου τα μίση και οι ερωτικές αντιζηλίες ορισμένων μελών της προκάλεσαν ανείπωτο πόνο και αδίκησαν εκείνους που θέλησαν να ζήσουν τον έρωτα και να χαρούν τη ζωή.

Δείτε όλα τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ εδώ.

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

    Με απλή σύνδεση στην παρακάτω πλατφόρμα έχετε μια συμμετοχή. Αν θέλετε παραπάνω συμμετοχές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιπλέον βήματα που υπάρχουν:

    Λήξη διαγωνισμού: 5 Μαρτίου 2014