Nethall Βιβλία Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός των Εκδόσεων Ψυχογιός και του Nethall.gr με δώρο τα βιβλία “ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ” και “ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ”!

Από:



Οι Εκδόσεις Ψυχογιός συνεχίζουν και αυτό το μήνα τους διαγωνισμούς στο Nethall.gr! Για το Μάιο έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 αντίτυπα του βιβλίου “ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ” και 2 αντίτυπα του βιβλίου “ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ”!

ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ

Συγγραφέας: ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΦΡΑΝΖΕΝ

Κατηγορία: Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή Πώλησης: 16,92 € € – ISBN: 978-960-496-855-8

Πρώτη έκδοση: 03/04/2014

Διατίθεται στο iBookstore

Η οικογένεια του Λούις Χόλαντ είναι μια περίπτωση συνηθισμένα εξωφρενική. Ο πατέρας του, αριστεριστής ιστορικός μαγεμένος με το αντικείμενό του. Η μάνα του, μια αιωνίως αγχωμένη γυναίκα που ονειρεύεται την κοινωνική καταξίωση. Η αδελφή του, Αϊλίν, χαμένη σε έναν ιδιαίτερο εγωκεντρισμό, πάει στη Βοστόνη για οικονομικές σπουδές. Ο Λούις, νωθρός, κυνικός και με πρόωρη φαλάκρα, δουλεύει στο ραδιόφωνο.

Μια σειρά από απρόσμενα και άσχετα μεταξύ τους περιστατικά (ανάμεσα στα άλλα μια κληρονομιά 22 εκατομμυρίων για τη μητέρα του Λούις) θα οδηγήσουν ετούτη τη συνηθισμένη και μίζερη οικογένεια στο μάτι ενός κυκλώνα αλλεπάλληλων μεταμορφώσεων. Αυτές οι μεταμορφώσεις είναι, ίσως, οι κραδασμοί που συνταράσσουν τη ζωή των ηρώων.

Ταυτόχρονα, άλλοι, πραγματικοί κραδασμοί από ισχυρούς σεισμούς συγκλονίζουν τη Βοστόνη. Η Ρενέ, κοπέλα του Λούις και σεισμολόγος, υποπτεύεται ότι οι σεισμικές δονήσεις δεν οφείλονται σε φυσικά αίτια και αποφασίζει να ερευνήσει το θέμα ενώ, την ίδια στιγμή, έρχεται αντιμέτωπη με τον ηγέτη μιας ομάδας πιστών οι οποίοι καταδικάζουν με μένος τις εκτρώσεις.

Ένα ιδιόμορφο μυθιστόρημα διά χειρός ενός ιδιοφυούς συγγραφέα, το ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ αποτελεί το δεύτερο δείγμα γραφής από τον Τζόναθαν Φράνζεν και τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στο θέμα που τον καθιέρωσε, δηλαδή την οικογένεια, τις σχέσεις των μελών της αλλά και τη σχέση της ίδιας της οικογένειας με την κοινωνία και τον κόσμο.

treis meres meta

ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ

Συγγραφέας: ΜΑΡΩ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ

Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία

Τιμή: 13,95 € € – ISBN: 978-618-01-0505-6

Ημ. Έκδοσης: 03/04/2014

Διατίθεται στο iBookstore

Στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης η Αγάπη Πεταλά, πνιγμένη στα χρέη, αποφασίζει να δολοφονήσει τη μητέρα της, Ερατώ Θεοφάνους, με την οποία έχει διακόψει από χρόνια κάθε σχέση, με απώτερο σκοπό να την κληρονομήσει και να βγει από το αδιέξοδο.

Με συνένοχο την κόρη της και εκτελεστή τον εραστή της, η λάτρις των αστυνομικών μυθιστορημάτων Αγάπη σχεδιάζει τον τέλειο φόνο και προχωρεί στην εκτέλεσή του.

Στις τρεις ημέρες που ακολουθούν την αποτρόπαια πράξη, και μέσα από τη διαδικασία της ανάκρισης, σκιαγραφούνται οι χαρακτήρες των ηρώων αυτής της ιστορίας, το παιχνίδι των συμπτώσεων που ποτέ δε λείπουν από τη ζωή, αλλά κυρίως τα καλά κρυμμένα μυστικά της Ερατώς Θεοφάνους, που ανατρέπουν σχεδιασμούς και προβλέψεις.

Δείτε όλα τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ εδώ.

Τρόπος Συμμετοχής

Λήξη διαγωνισμού: 25 Μαΐου 2014