Nethall Βιβλία Διαγωνισμοί

Νέος Διαγωνισμός Nethall.gr με τις Εκδόσεις Ψυχογιός με δώρο 6 βιβλία!

Από:



Ο πρώτος μας Διαγωνισμός με τις Εκδόσεις Ψυχογιός για τη Νέα χρονιά είναι γεγονός!! 6 τα νέα βιβλία που χαρίζουμε σε 6 τυχερούς!

Πάρτε μέρος και κερδίστε 2 αντίτυπα από τα εξής βιβλία: ΣΑΟΣ. ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΑΛΦΑ και Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΣΤΑΖΕ ΜΕΛΙ!

ΣΑΟΣ. ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

Συγγραφέας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ

Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία

Τιμή Πώλησης: 15,93 €

Πρώτη έκδοση: 22/01/2015

ISBN: 978-618-01-0955-9

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το νησί ύστερα από έναν τρομερό σεισμό βυθίζεται σταδιακά. Οι άνθρωποι ανεβαίνουν ολοένα ψηλότερα για να σωθούν.
Η κανονικότητα της ζωής του Παρασκευά, της αγαπημένης του εγγονής Θαρρενής, μα και όλων των κατοίκων ανατρέπεται απότομα. Έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο, τον φόβο, την απόγνωση και τον θάνατο, ενώ θ’ αναμετρηθούν με ανομολόγητα μυστικά, πόθους και πάθη.

Στην ανάβαση προς το βουνό Σάος περιπλέκονται μια αινιγματική διαθήκη, πολιτικοί-καρικατούρες, βιαστές και δολοφόνοι, ηγέτες-νάνοι, καθημερινοί άνθρωποι-γίγαντες, το καθήκον, η αλληλεγγύη και ο φιλοτομαρισμός, η μετάλλαξη των χαρακτήρων σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, ο έρωτας που φυτρώνει σαν λουλούδι στη ραγισματιά της ασφάλτου, ο πλούτος και η φτώχεια των ψυχών, η ηθική και συναισθηματική κατάπτωση, η αποκτήνωση, η ελπίδα, το ίδιο το νησί, που θα μπορούσε να είναι η Ελλάδα ή ο κόσμος ολόκληρος.

diamantenio alfa

ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΑΛΦΑ

Συγγραφέας: ΝΟΡΑ ΠΥΛΟΡΩΦ

Κατηγορία: Ελληνική λογοτεχνία

Τιμή Πώλησης: 13,95 €

Πρώτη έκδοση: 22/01/2015

ISBN: 978-618-01-0953-5

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πινακοθήκη γυναικείων χαρακτήρων το μυθιστόρημα, όπου σταδιακά ξεδιπλώνεται το χρονικό μιας αστικής οικογένειας διά στόματος των γυναικών της, που αναλαμβάνουν τον μίτο της αφήγησης σ’ έναν λαβύρινθο διαρκών ανατροπών. Αταίριαστοι γάμοι, παράνομοι έρωτες, σχέσεις βίας και εξουσίας, παιχνίδια εξαπάτησης, αμαρτίες που μεταφέρει το αίμα από τη μια γενιά στην άλλη. Τα θύματα γίνονται θύτες, η οργή δυναμιτίζει την επίπλαστη οικογενειακή ισορροπία. Παγιδευμένες σε σκοτεινά οικογενειακά μυστικά, οι ηρωίδες κατατρέχονται από τα λάθη και τα πάθη τους, παλεύουν να ξεφύγουν από τα αδιέξοδά τους και να πολεμήσουν το Κακό με όποιους τρόπους τούς προσφέρει η γυναικεία τους φύση∙ με τον ερωτισμό, τη θηλυκότητά τους, με τους ιστούς εκδίκησης που υφαίνουν.

Συνδετικός κρίκος των οκτώ γυναικών το άλφα, το αρχικό γράμμα του ονόματός τους και το διαμαντένιο δαχτυλίδι που περνάει από γενιά σε γενιά. Κοινός τόπος και σκηνικό μαζί το κόκκινο σαλόνι, κολαστήριο ψυχών και πεδίο βολής της οικογένειας, γίνεται μάρτυρας αποκαλύψεων, εκρήξεων και βιαιότητας. Γιατί το παρελθόν διεισδύει από αόρατες ρωγμές…

Σφυρηλατημένο με μαεστρία και απίστευτη δραματικότητα, Το διαμαντένιο Άλφα αναδεικνύει τον αγώνα της γυναίκας να υπάρξει, να αυτονομηθεί και να αντιταχθεί στην ανδρική παρουσία και στους κοινωνικούς συμβιβασμούς.

ekdikisi

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΣΤΑΖΕ ΜΕΛΙ

Συγγραφέας: ΦΑΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ

Κατηγορία: Ελληνική λογοτεχνία

Τιμή Πώλησης: 15,93 €

Πρώτη έκδοση: 05/02/2015

ISBN: 978-618-01-0959-7

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Μαρουσώ, ένα πλάσμα χαρισματικό κι ευλογημένο που σκορπούσε απλόχερα την αγάπη, χτυπήθηκε από μοίρα τραγική. Άντεξε την ορφάνια. Άντεξε και τον βιασμό. Όταν όμως ήρθε η στιγμή της πιο αδυσώπητης δοκιμασίας, η ζωή της πέρασε στα σκοτεινά μονοπάτια του μίσους και της εκδίκησης για την ευτυχία που της έκλεψαν.

Και τότε, από άγγελος της αγάπης γίνεται τιμωρός και δε διστάζει να πουλήσει την ψυχή της στον διάβολο προκειμένου να εκδικηθεί εκείνους που της άρπαξαν ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή, και στέγνωσαν την καρδιά της. Η μέλισσα, που μέχρι τώρα έδινε μόνο μέλι, ετοιμάζει το φονικό κεντρί της.

Όταν θα συναντηθεί με την Αννέζα, το γλυκό κορίτσι που ερωτεύτηκε τον Κωσταντή κι έκανε μαζί του όνειρα, το πεπρωμένο θα τους παίξει παιχνίδια δύσκολα κι απρόβλεπτα.

Τι είναι αυτό που συνδέει τελικά τις δύο γυναίκες; Θα γίνουν φίλες ή εχθρές; Πώς θα αντιδράσουν όταν φτάσει η γλυκιά στιγμή της εκδίκησης;

Δείτε όλα τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ εδώ.

Τρόπος Συμμετοχής

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, θα πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας. Το e-mail σας θα προστεθεί στη λίστα του Newsletter του nethall με τους καλύτερους διαγωνισμούς της ημέρας. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερες συμμετοχές, αν χρησιμοποιήσετε τους υπόλοιπους τρόπους συμμετοχής της παρακάτω φόρμας.

Νέος Διαγωνισμός Nethall.gr με τις Εκδόσεις Ψυχογιός με δώρο 6 βιβλία!

 

Λήξη διαγωνισμού: 27 Φεβρουαρίου 2015

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: