Βιβλία Διαγωνισμοί Ο διαγωνισμός έληξε! Ταξίδια Τεχνολογία

Διαγωνισμός εκδόσεις Ψυχογιός με δώρο 4ήμερη κρουαζιέρα, Samsung Galaxy Tab, δωροεπιταγές και βιβλία

Από: Λήγει: 2-8-2015



Οι εκδόσεις Ψυχογιός διοργανώνουν διαγωνισμό και σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε τα παρακάτω δώρα:
(α) Εικοσιπέντα (25) βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ (έντυπα βιβλία ή e-books) που θα κληρώνονται μία φορά την ημέρα καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Ο νικητής που ανακοινώνεται καθημερινά, κερδίζει το βιβλίο που επέλεξε μέσα από την εφαρμογή του διαγωνισμού (application) την προηγούμενη ημερολογιακή ημέρα.
(β) Μία (1) κρουαζιέρα διάρκειας τεσσάρων ημερών για δύο άτομα με τη Celestyal Cruises (το νικητή και το συνοδό του) από το λιμάνι του Λαυρίου με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου (δρομολόγιο που καλύπτει η κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο»: Λαύριο – Σύρος – Τσεσμέ – Κως – Ίος – Σαντορίνη – Λαύριο), μετ’ επιστροφής. Στο έπαθλο περιλαμβάνεται η διαμονή στο κρουαζιερόπλοιο με διατροφή. Το έπαθλο θα κληρωθεί στην τελική κλήρωση.
(γ) Ένα (1) Samsung Galaxy Tab A και ένα e-book της επιλογής του νικητή από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Το έπαθλο θα κληρωθεί στην τελική κλήρωση.
(δ) Τρεις (3) δωροεπιταγές αξίας 100 € έκαστη για αγορές βιβλίων των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Κάθε νικητής δικαιούται από μία δωροεπιταγή που μπορεί να εξαργυρώσει στα καταστήματα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ κατόπιν συνεννόησης. Τα έπαθλα θα κληρωθούν στην τελική κλήρωση.

 


Ο διαγωνισμός έχει λήξει! Δείτε εδώ τους νικητές.

Δείτε τους νικητές στη σελίδα του Διαγωνισμού!

Λήξη: 02-08-2015 23:59