Games Βιβλία Διαγωνισμοί Ο διαγωνισμός έληξε! Τεχνολογία Υπηρεσίες

Διαγωνισμός φωτογραφίας και video Public με πολλά δώρα και βραβεύσεις

Από: Λήγει: 15-5-2016



To Public διοργανώνει φωτογραφικο διαγωνισμό με τίτλο «Οι Κυριακές» και σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε 2 κατηγορίες και να κερδίσετε βραβεύσεις και δώρα!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ: Στην συγκεκριμένη κατηγορία βραβείων συμμετέχουν επαγγελματίες φωτογράφοι ανεβάζοντας φωτογραφίες οι οποίες είναι τραβηγμένες μόνο με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Στην συγκεκριμένη κατηγορία, η κριτική επιτροπή θα αναδείξει συνολικά 4 νικητές, 1 νικητή ανά θεματική υποκατηγορία «φύση, πόλη, άνθρωποι» και 1 για το σύνολο των φωτογραφιών του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ»: Στην συγκεκριμένη κατηγορία βραβείων συμμετέχουν ερασιτέχνες φωτογράφοι ανεβάζοντας φωτογραφίες από κινητό τηλέφωνο ή/και ψηφιακή φωτογραφική μηχανή) ή/και βίντεο

Οι πρώτες στην ψηφοφορία 100 φωτογραφίες ανά κατηγορία συσκευής και ανά θεματική υποκατηγορία «φύση, πόλη, άνθρωπος» και τα πρώτα στην ψηφοφορία 100 video ανά κατηγορία συσκευής και θεματική υποκατηγορία «φύση, πόλη, άνθρωπος (300 φωτογραφίες από κινητό, 300 από ψηφιακή φωτογραφική, 300 video από action camera και 300 από drones), θα περάσουν στη Κριτική Επιτροπή που θα ψηφίσει την καλύτερη φωτογραφία και video ανά συσκευή.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή αναρτώντας έργα που θα έχουν δημιουργήσει στο διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως και 15 Μαΐου 2016. Από το διαγωνισμό θα προκύψουν συνολικά 17 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και δωροεπιταγές Public συνολικής αξίας 8.000 ευρώ και προβολή του έργου τους από τα καταστήματα Public. Θα υπάρξουν 2 ειδών ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ, τα βραβεία κοινού και τα βραβεία κριτικής επιτροπής

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ:
Για τα εν λόγω Βραβεία, το κοινό, μέσω ψηφοφορίας η οποία θα ξεκινήσει στις 16 Μαΐου 2016 και ώρα 00.01 πμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Μαΐου 2016 και ώρα 23.59 μμ θα αναδείξει συνολικά 9 νικητές βάσει του αριθμού των ψήφων που θα συγκεντρώσει κάθε έργο στην κατηγορία «ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ»
ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ:
Κάθε νικητής θα κερδίσει δωροεπιταγές Public συνολικής αξίας 300€ και η φωτογραφία κάθε νικητή θα προβληθεί από τα καταστήματα Public. Επιπλέον, ο νικητής που θα βραβευτεί για το σύνολο του έργου του «Οι Κυριακές», θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο συνολικής αξίας 1000€ ευρώ (μετρητά αξίας 500€ και δωροεπιταγές Public συνολικής αξίας 500€) και οι φωτογραφίες του θα προβληθούν από τα καταστήματα Public.

2 ΒΡΑΒΕΙΑ VIDEO: 2 νικητές, 1 νικητή για βίντεο τραβηγμένο με action camera και 1 νικητή για βίντεο τραβηγμένο με drone, ανεξαρτήτως θεματικής υποκατηγορίας «φύση, πόλη, άνθρωποι».
ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ: Κάθε νικητής θα κερδίσει δωροεπιταγές Public αξίας 500€ και η φωτογραφία κάθε νικητή θα προβληθεί από τα καταστήματα Public.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΙΚΗΤΩΝ):

Η Κριτική Επιτροπή θα αναδείξει τους νικητές στην κατηγορία «ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ». Επιπλέον, θα αξιολογήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο, που συμμετείχαν στην κατηγορία «ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ» και κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων. Αναλυτικότερα: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ»: Η Κριτική Επιτροπή θα αξιολογήσει όλα τα έργα που συμμετέχουν στην κατηγορία και θα αναδείξει συνολικά 4 νικητές, έναν 1 νικητή ανά θεματική υποκατηγορία «φύση, πόλη, άνθρωποι» και 1 επιπλέον νικητή για το σύνολο των 9 φωτογραφιών του.
ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ: Κάθε νικητής ανά θεματική υποκατηγορία «φύση, πόλη, άνθρωποι» θα κερδίσει δωροεπιταγές Public συνολικής αξίας 500€ έκαστος και κάθε φωτογραφία τους που θα διακριθεί θα προβληθεί από τα καταστήματα Public. Επιπλέον, ο νικητής που θα βραβευτεί για το σύνολο του έργου του (δηλαδή για το σύνολο των εννέα 9 φωτογραφιών του) θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο συνολικής αξίας 1500€ ευρώ (μετρητά αξίας 1.000€ και δωροεπιταγές Public συνολικής αξίας 500€) και οι φωτογραφίες του θα προβληθούν από τα καταστήματα Public.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ»: Η Κριτική Επιτροπή θα αξιολογήσει τις πρώτες στην ψηφοφορία 100 φωτογραφίες ανά κατηγορία συσκευής και ανά θεματική υποκατηγορία «φύση, πόλη, άνθρωπος» και τα πρώτα στην ψηφοφορία 100 video ανά κατηγορία συσκευής και θεματική υποκατηγορία «φύση, πόλη, άνθρωπος (300 φωτογραφίες από κινητό, 300 από ψηφιακή φωτογραφική, 300 video από action camera και 300από drones) και θα αναδείξει συνολικά 4 νικητές. 2 ΒΡΑΒΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ και2 ΒΡΑΒΕΙΑ VIDEO: 1 νικητής για φωτογραφία τραβηγμένη με συσκευή κινητού τηλεφώνου, 1 νικητής για φωτογραφία τραβηγμένη με ψηφιακή φωτογραφική κάμερα, ένας 1 νικητής για βίντεο τραβηγμένα με action camera και ένας 1 νικητής για βίντεο τραβηγμένο με drone.
ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ: Κάθε νικητής θα κερδίσει δωροεπιταγές Public αξίας 300€ και οι φωτογραφίες των νικητών θα προβληθούν από τα καταστήματα Public.

 


Ο διαγωνισμός έχει λήξει! Δείτε εδώ τους νικητές.

Δείτε τους νικητές στη σελίδα του Διαγωνισμού!

Λήξη: 15-05-2016 23:59

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: