Nethall Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός PureAloe και Nethall με δώρο μια Λοσιόν Ξυρίσματος και ένα Alpha-E Factor

Από:



Η PureAloe σε συνεργασία με το Nethall.gr διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 καλλυντικά, μια Λοσιόν Ξυρίσματος για άντρες και ένα Alpha-E Factor για γυναίκες.

Στην Purealoe συνεργαζόμαστε με τον μεγαλύτερο καλλιεργητή Αλόης Βέρα παγκοσμίως, τη FOREVER, έτσι έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε καλλυντικά με 100% αγνό σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα, το οποίο προσφέρει 200 θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα για τέλεια θρέψη.

Γι’ αυτό τα καλλυντικά μας είναι πιο δραστικά, αποτελεσματικά, συμπυκνωμένα και διαρκούν περισσότερο.

Alpha – E Factor

5 ΔΡΑΣΕΙΣ σε 1 προϊόν: Ενυδάτωση, Ανάπλαση, Σύσφιξη, Λάμψη, Θρέψη!

Το Alpha-E Factor είναι ένας αντιοξειδωτικός ορός ξηρού ελαίου που αποσκοπά στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, η οποία προκαλεί το 80% της γήρανσης του δέρματος μας.

Η βάση του είναι το αγνό σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, και είναι ενισχυμένος με βιταμίνες A, C και Ε, Borage Oil και Bisabolol για άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

Αξία 24€.

Aftershave Gentleman’ s Pride

Αυτή η απαλή Λοσιόν Ξυρίσματος με αγνό σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, χωρίς οινόπνευμα, σε συνδιασμό με βότανα, όπως το δενδρολίβανο και το χαμομήλι, καθώς και υαλουρονικό νάτριο, αποτελεί ένα aftershave, που καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα μετά το ξύρισμα αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας.

Αξία 17€.

Δείτε περισσότερα για την Purealoe εδώ.

 

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα Purealoe στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Pure Aloe

    Λήξη διαγωνισμού: 14 Δεκεμβρίου 2012