Nethall Βιβλία Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός του blog www.suspect.gr και του Nethall.gr με δώρο 11 βιβλία

Από:



Το blog, www.suspect.gr και το nethall.gr διοργανώνουν διαγωνισμό και δίνουν τη δυνατότητα σε 3 νικητές, να κερδίσουν 11 καταπληκτικά βιβλία!

  • Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει το εξής πακέτο:

Την ποιητική συλλογή του Ορέστη Αλεξάκη «Υπήρξε». Ο Ορεστης Αλεξάκης έχει τιμηθεί με το βραβείο Νικηφόρος Βρεττάκος. Το βιβλίο της Ζίζης Γερονυμάκη «Στους απόντες της ζωής μου» και μια εκπληκτική μελέτη του σπουδαίου κριτικού τέχνης,  Λεόντιου Πετμεζά για τον διαννοούμενο της πολιτικής συνείδησης, ποιητή, Γιάννη Κουτσοχέρα.

  • Ο δεύτερος νικητής κερδίζει το εξής πακέτο:

Την «Αμοργό» του σπουδαίου ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ και τρεις υπέροχες και συλλεκτικές ποιητικές συλλογές του Δημήτρη Δαμιανού: «Λαλιές και αντίλαλοι», «Τραγούδια της ψυχής» και το «Μεγάλες στιγμές».

  • Ο τρίτος νικητής κερδίζει το εξής πακέτο:

Δύο συλλεκτικές ποιητικές συλλογές του Δημήτρη Δαμιανού, «Ξεχειλίσματα ψυχής» και δύο επίσης σπουδαίες συλλογές «Αναμνήσεις» και «Ματωμένη Αγράμπελη» του Παναγιώτη Κυριακού.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε κατοίκους εντός Αττικής. Η κλήρωση θα γίνει στις 19 Μαρτιου 2014 και η παραλαβή θα γίνει από κεντρικό σημείο στην Αθήνα.

SUSP_NEW1

Ποιος είναι ο Suspect;

Ο Suspect είναι τόσο ψώνιο που πιστεύει ότι γράφει ωραία και εκφράζεται συστηματικά στο blog του, το www.suspect.gr . Του είπαν για να τον κοροϊδέψουν ότι έχει ωραία φωνή, μόνο που το πήρε στα σοβαρά. Έχει ραδιοφωνική εκπομπή, κάθε Δευτέρα βράδι 22:00 – 00:00 στον MUSIC HEAVEN – www.musicheaven.gr Είναι Resident DJ στο Νηπιαγωγείο Bar στο Γκάζι και του αρέσει η φωτογραφία και κάνει τον καλλιτέχνη εδώ: https://picasaweb.google.com/101265133732548396442

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα suspect στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός suspect και nethall.gr

     

    4. Εγγραφή στο κανάλι youtube του suspect (προαιρετικό) : http://www.youtube.com/user/Suspectblog

    Με απλή σύνδεση στην παρακάτω πλατφόρμα έχετε μια συμμετοχή. Αν θέλετε παραπάνω συμμετοχές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιπλέον βήματα που υπάρχουν:

    Λήξη διαγωνισμού: 18 Μαρτίου 2014