Διαγωνισμοί Παιδί Προσκλήσεις

Διαγωνισμός Τaλκ με δώρο προσκλήσεις για παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

Από:



Το Τaλκ διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε προσκλήσεις για τις παραστάσεις “Μίκης Θεοδωράκης. Ποιος τη ζωή μου”, Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας, Χορεύοντας με τα χρώματα και “Χιονάτη“.

To Taλκ και το Θέατρο Badminton διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 10 τυχερούς φίλους μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Μίκης Θεοδωράκης. Ποιος τη ζωή μου”, για την Κυριακή 27.10.2013, στις 19:30 το βράδυ.

Το Τaλκ και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Πολιτιστική Εταιρεία Φρέον προσφέρουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας, για την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12 το μεσημέρι.

Το Τaλκ και το Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμεια προσφέρουν σε 3 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Χορεύοντας με τα χρώματα, για την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 στις 3μιση το μεσημέρι.

To Taλκ και ο Θίασος Ηλία Καρελλά διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 3 τυχερούς αναγνώστες της ιστοσελίδας μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Χιονάτη“, για την Κυριακή 27.10.2013, στις 11μιση το πρωί στο Τριανόν.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Μίκης Θεοδωράκης. Ποιος τη ζωή μου”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Χορεύοντας με τα χρώματα, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Χιονάτη“, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 25/10/2013