Nethall Γυναίκα Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός της Δερματολόγου– Αφροδισιολόγου Πηνελόπης Τυμπανίδου και του Nethall.gr με δώρο 2 Θεραπείες 3D-ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ αξίας 200 ευρώ η κάθε μία

Από:



Από σήμερα στο Nethall ξεκινάμε μια σειρά από Διαγωνισμούς για να γιορτάσουμε όλοι μας τα 5α γενέθλιά μας!! Η Δερματολόγος– Αφροδισιολόγος Πηνελόπη Τυμπανίδου και το Nethall σας προσφέρουν 2 Θεραπείες 3D-ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ (που είναι λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι) αξίας 200,00 ευρώ η κάθε μία!

3D ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ – ΛΙΠΟΑΝΑΡΟΦΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Η Δερματολόγος Πηνελόπη Τυμπανίδου και η Dermaperfect skin clinic, είναι η πρώτη κλινική σε Αθήνα και Λονδίνο που εφαρμόζεται η θεραπεία της 3D ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ με άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

Οι ασθενείς απαλλάχθηκαν από τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα τα οποία δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν με άλλες γνωστές μεθόδους.

  • Μη επεμβατική μέθοδος
  • Δε χρειάζεται αναισθησία
  • Δυνατότητα επιστροφής στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας.

Η Πηνελόπη Τυμπανίδου, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας Δερματολογίας, έκτος της επιστημονικής της παρουσίας και εξειδίκευσης στη γενική Δερματολογία διαθέτει επίσης εμπειρία και στην αισθητική Δερματολογία π.χ. εξειδίκευση στις ελάχιστης επεμβατικότητας αντιγηραντικές θεραπείες.

Η κα Τυμπανίδου με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών αντιμετωπίζει ιατρικά αλλά και αισθητικά προβλήματα με επιστημονική τεκμηρίωση και ευθύνη.

Αναλυτικό βιογραφικό της σημείωμα εμπεριέχεται στο site: http://www.dermaperfect.co.uk

Τρόπος συμμετοχής:

Λήξη διαγωνισμού: 6 Μαΐου 2014