Nethall Γυναίκα Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός της Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου Πηνελόπης Τυμπανίδου και του Nethall.gr με δώρο 10 αντιηλιακά σώματος και 10 προσώπου της εταιρείας BENOSTAN, αξίας 350 ευρω

Από:



Η Δερματολόγος Πηνελόπη Τυμπανίδου συνεργάζεται με το nethall.gr και διοργανώνει διαγωνισμό για να σας προσφέρει 10 αντιηλιακά σώματος και 10 προσώπου της εταιρείας BENOSTAN, συνολικής αξίας περίπου 350€.

Η Πηνελόπη Τυμπανίδου, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας Δερματολογίας, έκτος της επιστημονικής της παρουσίας και εξειδίκευσης στη γενική Δερματολογία διαθέτει επίσης εμπειρία και στην αισθητική Δερματολογία π.χ. εξειδίκευση στις ελάχιστης επεμβατικότητας αντιγηραντικές θεραπείες.

Η κα Τυμπανίδου με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών αντιμετωπίζει ιατρικά αλλά και αισθητικά προβλήματα με επιστημονική τεκμηρίωση και ευθύνη.

Αναλυτικό βιογραφικό της σημείωμα εμπεριέχεται στο site: http://www.dermaperfect.co.uk

Συγκεκριμένα τα δώρα που προσφέρονται είναι:

1_BENOSTAN_PROSWPO

  • ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου 2 σε 1

Αντιηλιακή προστασία και αντιρυτιδική δράση

Υψηλής προστασίας 40SPF

Η Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου 2 σε 1 προσφέρει στο δέρμα σας διπλή προστασία, έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας και κατά των ρυτίδων. Με υφή λεπτή και δροσερή, απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει σημάδια. Ο εξαιρετικός συνδυασμός εκχυλισμάτων βιολογικού σύκου και καλέντουλας καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σε προστασία κι ενυδάτωση για πολλές ώρες. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Δείτε την κρέμα εδώ.

2_BENOSTAN_SWMA

  • ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος προσφέρει προστασία από τον ήλιο και ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας. Δημιουργώντας ασπίδα προστασίας κατά των ακτινοβολιών UVA & UVB, είναι κατάλληλο ακόμα και για επιδερμίδες που δεν έχουν εκτεθεί στον ήλιο. Με υφή λεπτή και δροσερή, απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Ο συνδυασμός εκχυλισμάτων βιολογικού σύκου και καλέντουλας προστατεύει κι ενυδατώνει φυσικά και αποτελεσματικά.

Δείτε την κρέμα εδώ.

Η BENOSTAN είναι μια 100% ελληνική εταιρεία, με 25 χρόνια αφοσίωσης στην επιστημονική έρευνα γύρω από την ευεργετική δράση φυτικών εκχυλισμάτων και ιδιαίτερα της ελιάς, στο δέρμα. Σκοπός και αποστολή της BENOSTAN είναι η ανάπτυξη και διάθεση θεραπευτικών και καλλυντικών παρασκευασμάτων που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και με φυσικό τρόπο θέματα δερματολογικά, γυναικολογικά, αισθητικής του προσώπου και του σώματος, και προσωπικής υγιεινής. Κάθε προϊόν που ανήκει στη σειρά BENOSTAN μελετήθηκε για να δώσει λύση σε συγκεκριμένη θεραπευτική ή καλλυντική ανάγκη και να προτρέψει σε ένα φυσικό τρόπο ζωής, με αρχές τη φροντίδα για τον εαυτό μας και το σεβασμό στη φύση.

Τρόπος συμμετοχής:

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του Dermaperfect Skin Clinic by Dr. Penelope Tympanidis στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του Nethall.gr στο facebook:

3. Να κάνετε Like στη σελίδα της Benostan Health Products στο facebook:

Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός της Δερματολόγου Π.Τυμπανίδου & Nethall.gr με δώρα αξίας 350 ευρω

    Με απλή σύνδεση στην παρακάτω πλατφόρμα έχετε μια συμμετοχή. Αν θέλετε παραπάνω συμμετοχές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιπλέον βήματα που υπάρχουν:

    Λήξη διαγωνισμού: 7 Αυγούστου 2013

    ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: