Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Uniqueshop.gr και Nethall.gr με δώρα αξίας 100€

Από:



To UniqueShop, ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης με είδη δώρων, ηλεκτρονικά, gadgets και οικολογικά προϊόντα, σε συνεργασία με το Nethall.gr διοργανώνουν διαγωνισμό και σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε δώρα αξίας 100€.

  • Μαξιλάρι με Ηχεία

Χαρακτηριστικά: Απλή διαδικασία σύνδεσης με MP3 player, φόρτιση μέσω USB, φωτιζόμενο equalizer, με μαλακό μαξιλάρι κάλυψης ηχείου.

  • Συσκευή Φορητού Ηχείου

Ιδανικό για ταξίδια το WiKi Audiovibe απλά προσαρμόζεται σε κάποιο κουτί, πίνακα, βιβλίο ή απλά οτιδήποτε με λεία επιφάνεια για να έχεις μουσική εν κινήσει. Συνδέστε το με iPod, το MP3 Player ή τον υπολογιστή σου, με το CD player ή το DVD player ή με οποιαδήποτε άλλη πηγή ήχου, με το καλώδιο 3.5 mm που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

  • Web camera σε Τρίποδο

Ο σχεδιασμός της κάμερας θυμίζει κάτι από το παρελθόν, πράγμα ιδιαίτερα ευχάριστο για εκείνους που λατρεύουν τον κινηματογράφο και γενικότερα τις ταινίες. Φυσικά ο σχεδιασμός της κάμερας δεν σημαίνει ότι η web camera δεν είναι άριστης ποιότητας με φακό που προσαρμόζει αυτόματα την αντίθεση και φυσικά τη φωτεινότητα! Είναι ένας συνδυασμός εντυπωσιακού design και λειτουργίας της κάμερας.

 

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του Uniqueshop.gr στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του nethall.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)


     

    Λήξη διαγωνισμού: 18 Νοεμβρίου 2011