Διαγωνισμοί Φαγητό - Ποτό

Διαγωνισμός womanidol.com με δώρο 4 συσκευασίες με 2 κουτιά βιολογικά αφεψήματα από την Anassa Organics

Από:



Το womanidol.com διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 4 υπέροχες συσκευασίες με δύο κουτιά μοναδικής ποιότητας βιολογικά αφεψήματα από την ελληνική εταιρεία Anassa Organics και δοκιμάστε τα αρώματα της ελληνικής γης στο… φλιτζάνι σας!

Η Anassa Organics επιλέγει μόνο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης από οργανικές καλλιέργειες και καλλιεργητές που χρησιμοποιούν παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας με σεβασμό για το περιβάλλον και ιδιαίτερη φροντίδα. Η σχολαστική επιλογή ελληνικών βιολογικών αρωματικών φυτών για αφεψήματα είναι στάση ζωής και όχι απλά μόδα.

Από τη σειρά της Anassa Organics διαλέξαμε το PURE HAPINESS, ένα μείγμα από τσάι του βουνού, μέντα, φασκόμηλο και μελισσόχορτο που συμβάλλει στην αποτοξίνωση και τόνωση του οργανισμού και καθόλου τυχαία βραβεύτηκε με το Great Taste Winner 2014 και το ORGANIC LEMON VERBENA ένα υπέροχο χαλαρωτικό ρόφημα που καταπραύνει το στομάχι και το πεπτικό σύστημα, ενώ βοηθά και στην αποβολή λίπους. Η ελληνική λουίζα που περιέχει είναι εξαιρετικής γεύσης, ευωδιάς και ποιότητα.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 08/12/2014                        Συμμετοχή στο Διαγωνισμό!