Γυναίκα Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός womanidol.com με δώρο 2 νέα προϊόντα Ultimune Complex™ από τη Shiseido

Από:



Το womanidol.com κάνει δώρο σε 2 σούπερ τυχερές το νέο πρωτοποριακό προϊόν Ultimune Complex™ από τη Shiseido, που σηματοδοτεί μία νέα εποχή στον χώρο των καλλυντικών!

Είναι το πρώτο προϊόν που ενισχύει τις πολλαπλές δυνάμεις άμυνας του δέρματος για αντίσταση, προστασία, ανάπλαση και περαιτέρω ενδυνάμωση ενάντια στους επιβαρυντικούς παράγοντες. Είναι η δύναμη που χρειάζεται το δέρμα σας για να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης για όσο το δυνατόν περισσότερο.
Με το Ultimune το δέρμα σας αποκτά και πάλι την απόλυτη, διαχρονική ομορφιά: τέλεια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χωρίς προβλήματα, που λάμπει από ομορφιά και υγεία και έχει απαλλαχτεί από όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Η υφή, το άρωμα και η εμφάνιση είναι στοιχεία που συμβάλλουν στην απόλαυση ενός προϊόντος ομορφιάς. Το Ultimune με την πλούσια, πυκνή υφή του που απορροφάται αμέσως από το δέρμα, είναι αποτέλεσμα εκατοντάδων διαφορετικών συνδυασμών ενεργών συστατικών για να επιτευχθεί! Αποπνέει ένα πράσινο λουλουδάτο άρωμα από νότες τριαντάφυλλου και ανθών λωτού που συνδυάζονται για να σας προσφέρουν απόλυτη ευεξία, όπως κι αν αισθάνεστε! Ενώ το μπουκάλι του είναι αληθινό στολίδι! Υπογράφοντας ένα επίτευγμα σχεδιαστικής μαεστρίας, ο σχεδιαστής της εταιρείας Taisuke Kikuchi έχει εμπνευστεί από παλαιότερα σχέδια τής Shiseido για να δημιουργήσει για το Ultimune ένα εξαιρετικά μοντέρνο μπουκάλι. Το κόκκινο μπουκάλι του Ultimune αποτελεί φόρο τιμής στο πρώτο προϊόν ομορφιάς της Shiseido, τη λοσιόν Eudermine που δημιουργήθηκε το 1897! Μοντέρνο, διακριτικά εργονομικό και πρακτικό, το Ultimune αφήνει το στίγμα του με τη μινιμαλιστική ομορφιά και την απλότητα στο σχήμα του.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 24/11/2014                        Συμμετοχή στο Διαγωνισμό!