Διαγωνισμοί

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Clubber.gr

Από:



Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Clubber.gr

Οι πρώτοι που θα αφήσουν το σχόλιο τους, στα status που θα δημοσιευτούν www.facebook.com/clubber.gr τις παρακάτω ημέρες και ώρες, θα κερδίσουν freepass, CDs και ένα Mojito mini kit.

  • Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, 18:00: freepass για το event με τον Terry Francis στο Blend club 25/12 (οι 5 πρώτοι κερδίζουν από ένα)
  • Σάββατο 25 Δεκεμβρίου, 15:00: Full Speed 2011 CDs (οι 3 πρώτοι κερδίζουν από ένα)
  • Σάββατο 25 Δεκεμβρίου, 18:00 : Seduction 6 CDs (οι 2 πρώτοι κερδίζουν από ένα)
  • Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, 18:00 : Mojito mini kit (ο πρώτος κερδίζει)

Full Speed 2011
Η πιο επιτυχημένη συλλογή της Planetworks κάνει και πάλι την επανεμφάνιση της με ένα διπλό cd από 36 επιτυχίες. Όλα τα τωρινά και μελλοντικά dance και pop hits (με τα περισσότερα από αυτά για πρώτη φορά σε cd) αλλά και τα μεγαλύτερα hits του 2010, μαζί.

Seduction 6
Αυτή είναι η 6η συνέχεια του Seduction, της πιο επιτυχημένης αισθησιακής και sexy συλλογής, με επιλογές του Ήζυ Κουτιέλ, που συνθέτουν το ιδανικό soundtrack αποπλάνησης ενηλίκων. 18 άκρως ερωτικά τραγούδια, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν τo ‘In the name of love’ από την Ida Corr, η διασκευή των Kosmopolitans στο Wild is the Wind του David Bowie, η ακουστική version του Love Song από την Jes και η διασκευή των Mystic Diversions στην επιτυχία του Timmy Thomas ‘Why can’t we leave together’.

Mojito mini kit
Συσκευασία με τα απαραίτητα υλικά και αξεσουάρ για να δημιουργήσετε Mojito cocktails.

[info_box]Λήξη διαγωνισμού: 26 Δεκεμβρίου 2010         ||               Συμμετοχή[/info_box]