Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός με δώρο υποτροφίες πληροφορικής για οπαδούς του ΠΑΟΚ

Από:



Διαγωνισμός με δώρο υποτροφίες πληροφορικής για οπαδούς του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Easy Computer School, αποκλειστικό συνεργάτη του Cambridge για τις Ελληνικές εκδόσεις διπλωμάτων πληροφορικής και το τμήμα διεθνών εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge, προσφέρουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ 500 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ παρακολούθησης μαθημάτων πληροφορικής και ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Θεσσαλονίκη, Βέροια και Αθήνα για την απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου πληροφορικής.

Ποιους αφορούν οι υποτροφίες;
Οι υποτροφίες αφορούν όλους όσους θέλουν να εκπαιδευτούν σωστά και μεθοδικά στα σύγχρονα προγράμματα πληροφορικής και να αποκτήσουν τα αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο και αποδεκτά από το ΑΣΕΠ διπλώματα πληροφορικής του Cambridge. Οι υποτροφίες αφορούν όλες τις ηλικίες και είναι μεταβιβάσιμες σε κάθε μέλος της οικογένειας του τυχερού κατόχου μιας υποτροφίας.

Τι περιλαμβάνει η υποτροφία;
Η κάθε υποτροφία είναι πλήρης και περιλαμβάνει χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος εντελώς δωρεάν τα παρακάτω:
Δίδακτρα για όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών που θα επιλέξετε (από 2 μήνες έως 3 χρόνια).
Πρόσβαση στο σύστημα τηλεκατάρτισης για επιπλέον μελέτη στο σπίτι.
Απεριόριστη Πρακτική εξάσκηση.
Entry Test (τεστ προετοιμασίας) πριν από κάθε εξεταστική περίοδο.

*Στην υποτροφία δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα των εξετάσεων του Cambridge (εξέταστρα).

Ποια είναι τα διαθέσιμα προγράμματα σπουδών;

Τα διαθέσιμα προγράμματα σπουδών είναι τα παρακάτω:
Για ενήλικες
Standard Level (Βασικό επίπεδο ΑΣΕΠ)

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας δύο μηνών περίπου και διδάσκονται τα απαραίτητα από το ΑΣΕΠ για το διορισμό στο Δημόσιο τομέα γνωστικά αντικείμενα (Επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου INTERNET). Οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας των μαθημάτων θα έχουν αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να πετύχουν στις εξετάσεις του Cambridge International Diploma in IT Skills στα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα.

Full Diploma (Πλήρες δίπλωμα με όλες τις ενότητες)

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τριών μηνών περίπου και διδάσκονται τα απαραίτητα από το ΑΣΕΠ για το διορισμό στο Δημόσιο τομέα γνωστικά αντικείμενα (Επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου), καθώς και τα υπόλοιπα τρία αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας (ΟΕΕΚ) γνωστικά αντικείμενα (Διαχείριση αρχείων και φακέλων, Βάσεις δεδομένων και Παρουσιάσεις).
Οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας των μαθημάτων θα έχουν αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να πετύχουν στις εξετάσεις του Cambridge International Diploma in IT Skills (Full Diploma).

Για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου
(Δ’ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνασίου)

Η διάρκεια σπουδών για τα μαθητικά τμήματα είναι τρία (3) χρόνια (6 εξάμηνα), υπάρχει όμως η δυνατότητα (για τους μεγαλύτερους σε ηλικία μαθητές) παρακολούθησης και τριών (3) εξαμήνων το χρόνο (Γιορτές, καλοκαίρι κτλ). Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων του κάθε εξαμήνου οι μαθητές έχουν τις γνώσεις και δεξιότητες για την απόκτηση κατόπιν εξετάσεων του Cambridge International Diploma in IT Skills για το αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο.
Τα μαθήματα γίνονται μία φορά την εβδομάδα και το πρόγραμμα είναι δομημένο σύμφωνα με τις σχολικές ανάγκες του κάθε παιδιού.

Πως μπορώ να αποκτήσω την υποτροφία;

Απλά εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας με τους παρακάτω τρόπους:

Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Εκπαιδευτικού Ομίλου Easy : 2310 213813, 2310 519700.

Σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού ενδιαφερομένων θα γίνει κλήρωση.

[info_box]Λήξη διαγωνισμού: 31 Αυγούστου 2011   ||         Συμμετοχή στο διαγωνισμό! [/info_box]