Δωρεάν δείγματα

Κερδίστε δωρεάν δείγματα από πολλά αγαπημένα σας προϊόντα στο ambassadors.com

Από:Το ambassadors.com είναι μια διαδικτυακή κοινότητα που επιτρέπει στα μέλη της να κάνουν πραγματικό διάλογο με τα αγαπημένα τους brands. Το ambassadors.com τους δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούν πάνω σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: προϊόντα ομορφιάς, αυτοκίνητα, ξενοδοχεία, βιντεοπαιχνίδια, μόδα, μουσική, σοκολάτες, ροφήματα, απορρυπαντικά, κινητά τηλέφωνα, internet, τηλεόραση και πολλά ακόμα.

Τα μέλη δοκιμάζουν προϊόντα και υπηρεσίες σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους και τα συστήνουν στις οικογένειές τους, σε φίλους και γνωστούς, οι οποίοι με τη σειρά τους θα τα συστήσουν στις δικές τους οικογένειες, φίλους και συναδέλφους. Ανάλογα με την καμπάνια, μπορούν να διανεμηθούν: ενημερωτικό υλικό, δείγματα, εκπτωτικά κουπόνια κ.α., επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα και υψηλό ROI. Έτσι, οι αρχικοί χρήστες που συμμετέχουν στην καμπάνια γίνονται πραγματικοί brand ambassadors

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε σε αυτή εδώ τη σελίδα.

Αγαπώ τη θάλασσα και το χειμώνα και το καλοκαίρι! Χαίρομαι πολύ όταν βρίσκω διαγωνισμούς με καλά δώρα και παίζω σε όλους ασταμάτητα! Τελευταία ψάχνω περισσότερο τους διαγωνισμούς για παιδιά!