Δωρεάν

Δωρεάν παιχνίδια για να περνάτε την ώρα σας Online!

Από:



Εάν ψάχνετε τρόπους για να περάσετε τον ελεύθερο σας χρόνο ευχάριστα, παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά δωρεάν online παιχνίδια (στα ελληνικά!). Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάτι στον υπολογιστή σας, διότι αυτά τα παιχνίδια παίζονται από τον browser σας και από οποιονδήποτε υπολογιστή!

Farmerama

Farmerama

www.farmerama.gr

Online Browser Game – Καλλιέργησε τη γη σου, κάνε εκτροφή ζώων, φύτεψε δέντρα, ξερίζωσε τα ζιζάνια…!

Grepolis

Grepolis

www.grepolis.com

Online Browser Game – Χτίσε μεγαλοπρεπείς πόλεις, σφυρηλάτησε ισχυρές συμμαχίες, εκμεταλλεύσου τη δύναμη των θεών, κατέκτησε τον κόσμο!

Travian

travian

www.travian.gr

Online Browser Game – Χτίσε χωριά, πολέμα ή κάνε εμπόριο ειρηνικά με τους γείτονές σου. Παίζεις με χιλιάδες πραγματικούς παίκτες σε έναν αρχαίο κόσμο.

Urban Rivals

Urban Rivals

www.urban-rivals.com

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες μάχες και κατακτήστε την κορυφή του urban-rivals.com

War2

war2

www.war2.gr

Το WAR2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ είναι ένα online δικτυακό παιχνίδι που μεταφέρει τους παίκτες πίσω στα συναρπαστικά χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Fyletikes Maxes

www.fyletikesmaxes.gr

Οι Φυλετικές Μάχες είναι ένα on-line παιχνίδι που παίζεται στον μεσαίωνα. Ο κάθε παίκτης ελέγχει ένα χωριό και επιδιώκει δόξα και δύναμη.

The West

The West

www.the-west.gr

Ανακάλυψε νέες περιοχές και ζήσε συναρπαστικές περιπέτειες και μονομαχίες! Η Δύση σε περιμένει!