Διάφορα Δωρεάν

Δώρο 280 000 προϊόντα σε 35 000 οικογένειες που έχουν ανάγκη από το πρόγραμμα ‘P&G – Μαζί’

Από:



Δείτε το φετινό Πρόγραμμα εδώ!

280.000 ΔΩΡΑ P&G

…σε 35.000 Οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ακόμη για μία χρονιά Μαζί, κάνουμε μία πράξη αγάπης.

Για πάνω από μισό αιώνα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους επιλέγοντας τα προϊόντα της P&G, για να φροντίσουν τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και το χώρο στον οποίο ζουν. Τα τελευταία δύο χρόνια , την περίοδο των Χριστουγέννων όλοι εμείς στην P&G θελήσαμε να ανταποδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη δίνοντας στιγμές χαράς σε κάποιους ανθρώπους που είχαν ανάγκη και τους οποίους οι συνάνθρωποί μας, μας υποδείξανε.

Πέρυσι 240,000 προϊόντα P&G φτάσανε σε όλη την Ελλάδα σε 30,000 οικογένειες – ως δώρο αγάπης από όλους μας. Και φέτος συνεχίζοντας αυτό το «ταξίδι» για 3η χρονιά, θέλουμε να αγγίξουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους και βάζουμε στόχο να προσφέρουμε 280.000 προϊόντα σε 35.000 οικογένειες.

Για άλλη μία χρονιά οι συνεργάτες μας – συνεργάτες στον τομέα της Επικοινωνίας, προμηθευτές – βρίσκονται δίπλα μας αγκαλιάζοντας την προσπάθεια και βοηθώντας στην υλοποίησή της. Και όχι μόνο. Είναι συγκινητικό που και άλλες Εταιρίες έχουν αρχίσει να ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας για να γίνει η πράξη αγάπης ακόμη πιο δυνατή. Φέτος η Εταιρία Barilla γίνεται μέρος της προσπάθειας εμπλουτίζοντας το κουτί αγάπης με κουπόνια για τις οικογένειες.

Ο μηχανισμός της ενέργειας δεν αλλάζει. Καλούμε τον κόσμο να προτείνει τον άνθρωπο ή την οικογένεια που θέλει να βοηθήσει στέλνοντας ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα www.pgmazi.gr είτε καλώντας στο τηλέφωνο 21-11-804-904 από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ καθημερινά, και από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, δίνοντας μας μόνο το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας του προτεινόμενου παραλήπτη. Εμείς στην P&G θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα μέχρι το δώρο να φτάσει στον προορισμό του κάνοντας την αγάπη πράξη, για ακόμη μία χρονιά.

Ζητήστε τώρα την δωρεάν αποστολή προϊόντων σε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 35 000 οικογένειες- παραλήπτες                               Συμμετοχή