Διάφορα

Δες τους διαγωνισμούς που εσύ επιλέγεις στο Nethall!

Από:



Το Nethall.gr με το νέο έτος συνεχίζει τις αλλαγές για να διευκολύνει όλους εσάς! Τώρα μπορείτε εσείς να επιλέξετε ποιους διαγωνισμούς θέλετε να εμφανίζονται στην αρχική σας σελίδα!

Πριν λίγους μήνες σας προσφέραμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το Προφίλ σας στο Nethall.gr για να μπορέσετε με εύκολο τρόπο να παρακολουθείτε και να θυμάστε σε ποιους διαγωνισμούς έχετε πάρει μέρος και σε ποιους έχουν βγει οι νικητές. Απλά και γρήγορα!

Τώρα μέσω του Προφίλ σας έχετε άλλη μια δυνατότητα! Μπορείτε να επιλέξετε εσείς ποιες κατηγορίες διαγωνισμών σας ενδιαφέρουν!

Katigories

Μπείτε τώρα στο Προφίλ σας και επιλέξετε τις κατηγορίες διαγωνισμών που θέλετε να εμφανίζονται στη σελίδα! Στη συνέχεια και αφού Ενημερώσετε το Προφίλ σας (στο κάτω μέρος) μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Διαγωνισμοί που με ενδιαφέρουν” είτε μέσω του Προφίλ σας ή από την Αρχική σελίδα του Nethall.gr.

 

Diagonismoi

 

Τόσο άμεσα η Αρχική σελίδα του Nethall.gr γίνεται η δική σας σελίδα με όλους τους διαγωνισμούς που εσείς έχετε επιλέξει να βλέπετε!

Αν θέλετε η Αρχική σελίδα να επιστρέψει στην αρχική της μορφή, μπορείτε απλά να πατήσετε το “Όλοι οι Διαγωνισμοί” και να δείτε και πάλι όλους τους διαγωνισμούς μας όπως παρουσιάζονται χρονολογικά!

Μια νέα ημέρα για το Nethall.gr και η σημερινή! Περιηγηθείτε ελεύθερα!