Διαγωνισμοί Προσφορές

Με κάθε online αγορά από το eshop applestozebras.eu δώρο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από Lego ή ένα αρωματικό σαπουνάκι Sabater Hermanos

Από:



Tο Applestozebras.eu απόκτησε 1000  φίλους και για να σας ευχαριστήσει για την υποστήριξη σας, παρά τους δύσκολους καιρούς, σας κάνει ένα Δώρο με κάθε online αγορά .

Για κάθε παραγγελία σας για τις επόμενες πέντε ημέρες, ανεξαρτήτως ποσού, σας αποστέλλεται δώρο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από Lego (κατηγορία jewelry, 6€) ή ένα αρωματικό σαπουνάκι Sabater Hermanos (κατηγορία homeware, 6.5€).

Αρχικά, βάλτε στο καλάθι αγορών τα αντικείμενα αλλά και το ΔΩΡΟ που θέλετε να αποκτήσετε απο το www.applestozebras.eu. Eπειτα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα λάβετε αυτόματα 100% Έκπτωση στο δώρο που επιλέξατε, γράφοντας στο πεδίο Κωδικός Προσφοράς/Δώρου τη φράση “1000a” για τα Σκουλαρίκια ή “1000b” για το Αρωματικό Σαπούνι.

Μπερδευτήκατε? Κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210-3634512.

(ώρες 10:00 – 20:00)

Εδώ μπορείτε να δείτε τα δώρα σε διαφορετικά χρώματα και αρώματα

http://www.applestozebras.eu/gr/homeware/B-010-21/

http://www.applestozebras.eu/gr/jewelry/D-026-18/

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα τέχνης & design Apples to Zebras, δίνει ιδέες για δώρα με ιδιαίτερο στυλ, συγκεντρώνοντας μια προσεγμένη συλλογή ξεχωριστών αντικειμένων απο γνωστούς καλλιτέχνες και designers.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στo Apples to Zebras fan page, www.facebook.com/applestozebras, για να μαθαίνετε νέα για διαγωνισμούς, καινούργια αντικείμενα και πολλά άλλα!

Λήξη προσφοράς: 6 Νοεμβρίου 2011                                                   Δείτε την προσφορά