Βιβλία Προσφορές

Βιβλία για Ενηλίκους και παιδιά από τις Εκδόσεις Μίνωας στο Melinamay.com

Από:



Υπάρχει ένα πιο όμορφο χειμωνιάτικο δώρο από ένα βιβλίο για ενήλικες και παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα; Οι εκδόσεις Μίνωας καλωσορίζουν σε συνεργασία με το Melinamay.com τις φετινές γιορτές με μια μεγάλη προσφορά σε βιβλία ενηλίκων που θα ενθουσιάσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και σε έναν κόσμος φαντασίας και απίθανων ιστοριών που περιμένει τα παιδιά στην συλλογή παιδικών βιβλίων.

Στην προσφορά που ξεκινάει σήμερα θα βρείτε βιβλία για ενήλικες Ελλήνων συγγραφέων (Βάσια Ακαρέπη, Θεόδωρος Πρίντζης, και άλλοι), κλασικά αριστουργήματα ξένων συγγραφέων όπως «Υπερηφάνεια και Προκατάληψη», σύγχρονων δημιουργών, αλλά και μια μεγάλη σειρά από βιβλία αυτοβοήθειας για θέματα ψυχολογίας, οικογένειας αλλά και μόδας! Η σειρά βιβλίων ενηλίκων Μίνωας περιέχει μια καλή ιδέα για ένα ιδιαίτερο δώρο σε όλους αυτούς που αγαπάτε!

Ιστορίες με αυτοκόλλητα που συνδυάζουν τους παραμυθένιους κόσμους των παιδικών βιβλίων με το παιχνίδι, αστείες αφηγήσεις, αγαπημένοι ήρωες των παιδιών και διδακτικές εξιστορήσεις, παιδικά βιβλία για μωράκια με τα γλυκά αρκουδάκια Forever Friends, αλλά και βιβλία που θα συντροφεύσουν τους έφηβους στη νέα χρονιά, όλα αυτά και πολλές ακόμη ιδέες σας περιμένουν για να διαλέξετε στην σημερινή σειρά από παιδικά βιβλία που φέρνουν κοντά σας οι εκδόσεις Μίνωας και το Melinamay.com. Λίγες μέρες απομένουν ακόμη για τα Χριστούγεννα, κάντε τώρα τις αγορές σας!

Δείτε την προσφορά για τα βιβλία ενηλίκων εδώ!
Δείτε την προσφορά για τα παιδικά βιβλία εδώ!

Λήξη προσφοράς:  20 Δεκεμβρίου 2013