Προσφορές

Επιλέγουμε να αγοράζουμε από ηλεκτρονικά super market!

Από:Tο nethall συστήνει τα on-line super market εδώ και χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει, γιατί είναι πραγματικά μια γρήγορη, εύκολη και ξεκουραστη υπηρεσία. Γιατί να χάνεις μια ή και δύο ώρες (συνολικά) την εβδομάδα σε ένα super market;

Ακόμη περισσότερο σε αυτή την περίοδο, όπου ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, προσπαθήστε να αποφύγετε το συνωστισμό και τις αγορές από super market, όπου θα υπάρχουν ουρές και περιορισμός σε όσους θα μπαίνουν μέσα σε αυτά. Τα ηλεκτρονικά super market έχουν τεράστια αύξηση στην χρήση τους τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα η παράδοση να μη γίνεται αυθημερόν ή την επόμενη ημέρα, αλλά σε 1 ή και περισσότερες εβδομάδες…

Σε κάθε περίπτωση, οργανώστε τα ψώνια σας και επιλέξτε τα on-line super market για να καλύψετε τις ανάγκες των επόμενων εβδομάδων. Δυστυχώς, θα χρειαστούν αρκετές ημέρες/εβδομάδες για να επανέλθουμε στην κανονικότητα, οπότε όσο κι αν είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε, ας οργανώσουμε τα επόμενα βήματα μας και σίγουρα τα ψώνια για τις βασικές ανάγκες μας.

Τα ηλεκτρονικά super market δεν είναι έτοιμα για να καλύψουν αυτή την υπέρμετρη ζήτηση και για αυτό θα δείτε ελλείψεις σε βασικά είδη, αλλά μην το βάζετε κάτω και προχωρήστε σε παραγγελία άλλων βασικών ειδών ή επιλέξτε το on-line super market, που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Το nethall συγκέντρωσε παρακάτω τα on-line super market, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτή την περίοδο και γενικότερα, γιατί οι ηλεκτρονικές αγορές είναι πάντα πιο συμφέρουσες και ξεκούραστες:

e-fresh
ΑΒ Shop (το e-shop των Super market ΑΒ Βασιλόπουλος)
Κρητικός easy (το e-shop των Super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ)
Caremarket (το eshop των Super Market Σκλαβενίτη)
MyMarket e-shop
Μασούτης Κατ’ οίκον (Δεν υπάρχει e-shop, αλλά διανομή στο σπίτι σας)

Καλά ψώνια και μην ξεχνάτε, μένουμε σπίτι!

Αγάπη για τα Μαθηματικά, τη μουσική, τους διαγωνισμούς, τις σοκολάτες, την πορτοκαλόπιτα και τα γεμιστά. Από το 2009 παρακολουθώ κι επιλέγω τους καλύτερους δωρεάν διαγωνισμούς για το nethall.