Προσφορές

Φοίβος Δεληβοριάς @ PassPort: Κάνε Κράτηση με έκπτωση 10%

Από:



Φοίβος Δεληβοριάς @ PassPort: Κάνε Κράτηση με έκπτωση 10%

Κάντε κράτηση για τραπέζι στις εμφανίσεις του Φοίβου Δεληβοριά στο Passport και κερδίστε έκπτωση στην τελική τιμή. Τα πρώτα 4 τραπέζια δηλ. 16 άτομα που θα κάνουν κράτηση μέσα από το Mix Grill, θα έχουν έκπτωση 10% στην κατανάλωση.

Αν θέλετε να μη δείτε ζωντανά τον Φοίβο Δεληβοριά, ο καλύτερος τρόπος είναι να βρεθείτε στο PassPort, Παρασκευή και Σάββατο, 29 και 30 Απριλίου. Για 2 μόνο παραστάσεις (χωρίς παράταση), ο τραγουδοποιός θα είναι εκεί…αόρατος! Παρέα με μια μπάντα υπερηρώων, κατεστραμμένων από κυβερνητικά πειράματα (τον Hulk μπασίστα Σταμάτη Σταματάκη, τον Ψαλιδοχέρη ντράμερ Σωτήρη Ντούβα και τον Εκατόγχειρα πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο), θα κάνουν δυνάμεις τις αδυναμίες τους, θα καταπολεμήσουν το άδικο και θα καθαρίσουν την πόλη από τους πονηρούς.

Με βάση τον καινούργιο δίσκο του «Ο Αόρατος Άνθρωπος», θα παίξουν με απρόσμενο τρόπο τα παλιότερα τραγούδια του, και θα οδηγηθούν μέσα από δαιδαλώδεις διασκευές στο λυτρωτικό χορό του τέλους. Ο χώρος θα είναι ειδικά διαμορφωμένος για τους όρθιους, τα τραπέζια θα περιοριστούν και οι αόρατες διαθέσεις μας θα αποκτήσουν επιτέλους σώμα…

15€ με κρασί ή μπύρα στο Μπάρ
25€ σε τραπέζι.

[info_box]Λήξη προσφοράς: 30 Απριλίου 2011                              Δείτε την προσφορά [/info_box]