Προσφορές

Nethall Προτάσεις: Πασχαλινές αποδράσεις 2012

Από:



Πολλοί από εσάς δεν έχετε προγραμματίσει τις Πασχαλινές σας διακοπές. Το nethall.gr συγκέντρωσε και σας προτείνει μερικές από τις καλύτερες προσφορές που έχουν βγει μέχρι τώρα.

Χαλκιδική

  • To  dealin.gr σας προσφέρει Αξέχαστες Πασχαλινές διακοπές (και όχι μόνο) με 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε Superior Twin Room με πλούσιο αμερικάνικο πρωινό στο Ξενοδοχείο Hanioti Village 3* στη Χαλκιδική, με μόλις 99€ (αξίας 270€ – έκπτωση 63%).

Δείτε την προσφορά!

  • To goldendeals.gr σας προσφέρει ένα Πασχαλινό 4ήμερο 2 ατόμων σε σουίτα με θέα θάλασσα, στο πολυτελές boutique ξενοδοχείο, WHITE SUITES στην παραλία της Μουδουνούς στην Άθυτο Χαλκιδικής, με πρωινό και νηστίσιμα ή εορταστικά γεύματα για τις ξεχωριστές ημέρες του Πάσχα! 278€ (αξίας 576€ – έκπτωση 50%)

Δείτε την προσφορά!

 

Εύβοια

  • Το goldendeals.gr σας προσφέρει ένα αξέχαστο Πασχαλινό 4ήμερο 2 ατόμων στο Venus Beach στα όμορφα Νέα Στύρα Ευβοίας, με πρωινό, late check out, νηστίσιμο και πασχαλινό γεύμα και ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα, με μόλις 180€. Μοναδική προσφορά!

Δείτε την προσφορά!

  • Το goldendeals.gr σας προσφέρει Πασχαλινό 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) στις 13 – 16/4/2012, σε double room, με welcome drink, late check out στις 18.00, μουσική βραδιά την Κυριακή του Πάσχα με 2 ποτά δωρεάν στο ατμοσφαιρικό, απλό και παρεΐστικο Μουσικό Πανδοχείο στην Εύβοια, που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ένα ταξίδι …στους βυθούς της μουσικής, με μόλις 199€ (αρχικής αξίας 340€).

Δείτε την προσφορά!

 

Πήλιο

  • Το goldendeals.gr σας προσφέρει ένα 3ήμερο 2 ατόμων στον παραδοσιακό ξενώνα Μυρέσιον στο Πήλιο, με πρωινό, κέρασμα ένα μπουκάλι κρασί και late check out, και δυνατότητα 4ήμερης διαμονής το Πάσχα, την Πρωτομαγιά & του Αγίου Πνεύματος, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας, με μόλις 179€.

Δείτε την προσφορά!

 

Καλάβρυτα

  • Το goldendeals.gr σας προσφέρει μια 4ήμερη εξόρμηση 2 ατόμων, για τις μέρες του Πάσχα, από 12 – 16/4, για 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις στο Finday Boutique Hotel στα Καλάβρυτα, σε Deluxe διαμέρισμα 40 τ.μ. με θέα προς την πόλη, ένα μπουκάλι κρασί για να το απολαύσετε δίπλα στο τζάκι, welcome drink, πρωινό, late check out, 296€.

Δείτε την προσφορά!

 

Μάνη

  • Το goldendeals.gr σας προσφέρει  Πασχαλινό 4ήμερο σε standard δωμάτιο, με πρωινό, καλωσόρισμα & κέρασμα, στο Porto Vitilo στη Μάνη, με την απόλυτη ατμόσφαιρα μεσογειακής πολυτέλειας, με μόλις  284€ για (αρχική 420€).

Δείτε την προσφορά!

 

Σαντορίνη

  • Το dealin.gr σας προσφέρει ρομαντικές 4ήμερες Πασχαλινές διακοπές για 2 άτομα στο Drossos Hotel 3* στη μαγευτική Περίσσα της Σαντορίνης, σε Superior Room, με πρωινό και late check-out, με μόνο 119€ (αξίας 325€ – έκπτωση 63%).

Δείτε την προσφορά!

  • Το ekdromi.gr σας προσφέρει 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα, το Πάσχα στη Σαντορίνη στο Best Western Paradise Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε μπουφέ. Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν. Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Αποδράστε 4 γεμάτες ημέρες στο υπέροχο νησί της Σαντορίνης, με μόλις 119€ (αξίας 240€ – έκπτωση 50%).

Δείτε την προσφορά!

 

Πάρος

  • Το dealin.gr σας προσφέρει 3ήμερο(2 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων για το Πάσχα σε Budget Δωμάτιο με πρωινό μπουφέ, μεταφορές από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, late check out στο Apollon Hotel 3* στην Παροικιά της Πάρου, 50 μέτρα από την πλαζ, με μόλις 79€ (αξίας170€ – έκπτωση 54%).

Δείτε την προσφορά!

  • Το cheapis.gr σας προσφέρει Πασχαλινές διακοπές στην όμορφη Πάρο με 65% έκπτωση! Πολυτελή διαμονή 2 έως 4 ατόμων, για 4ημέρες σε superior suite με πρωινό στο Paros Palace, με μόνο 285€ (αξίας 807€).

Δείτε την προσφορά!

 

Μύκονος

  • Το deals365.gr σας προσφέρει ένα αξέχαστο εορταστικό 4ημερο στην βασίλισσα των Κυκλάδων, τη Μύκονο, που περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα-Μύκονος-Ραφήνα, τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο Paolas Town Studios, μεταφορά από και προς το λιμάνι, καθώς και πασχαλινό εορταστικό γεύμα στην πισίνα του ξενοδοχείου, από το “Team Travel”, με μόλις 139€ το άτομο (αξίας 219€ – έκπτωση 37%)

Δείτε την προσφορά!

 

 Σύρος

  •  Το ekdromi.gr σας προσφέρει 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα στη Σύρο, στο Thalassia Thea Hotel σε δίκλινο δωμάτιο. Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00. Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν. H προσφορά ισχύει και για την περίοδο του Πάσχα. Με μόλις 80€ (αξίας 160€ – έκπτωση 50%).

Δείτε την προσφορά! 

 

Ζάκυνθος

  • Το ekdromi.gr σας προσφέρει 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, το Πάσχα στη Ζάκυνθο στο Tsolakis Studios, σε δίκλινο Studio με πρωινό. Προσφέρεται τοπικό Κρασί, τσουρέκι, κουλουράκια και πασχαλινά αυγά κατά την άφιξή. Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν. Παρέχεται Late check out στις 18:00. Γιορτάστε το Πάσχα με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, με μόλις 89€ (αξίας 180€ – έκπτωση 51%).

Δείτε την προσφορά!

 

Λευκάδα

  • Το ekdromi.gr σας προσφέρει 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα, το Πάσχα στη Λευκάδα στο Dionysos Studios. Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν. Παρέχεται Early check in στις 09:00 και Late check out στις 20:00. Απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες στην πανέμορφη Λευκάδα, με μόλις 81€ (αξίας 162€ – έκπτωση 50%).

Δείτε την προσφορά εδώ!

 

Αίγινα

  • Το dealin.gr σας προσφέρει 3ήμερο το Σαββατοκύριακο του Πάσχα σε Δίκλινο Standard Room για 2 άτομα με πρωινό continental,welcome drink κατά την άφιξη και late check out στο Ηotel Sandy Beach στην Αγία Μαρίνα Αίγινας, με μόλις 79€ (αξίας 162€ – έκπτωση 51%).

Δείτε την προσφορά!