Προσφορές

Θεραπεία καθαρισμού και peeling προσώπου από τη Δερματολόγο- Αφροδισιολόγο Πηνελόπη Τυμπανίδου μόνο με 60€!

Από:



Η Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος Πηνελόπη Τυμπανίδου προσφέρει στους αναγνώστες του Nethall, 50% έκπτωση σε μια θεραπεία καθαρισμού και peeling προσώπου αρχικής αξίας 120 ευρώ.

Το δέρμα είναι ένα ζωντανό και διαρκώς αυτoανανεούμενο όργανο. Ένας από τους βασικούς μηχανισμούς αυτoανανέωσης της επιδερμίδας είναι η απολέπιση (peeling). Αυτή η φυσιολογική διαδικασία αυτoανανέωσης του δέρματος επιβραδύνεται με το πέρας του χρόνου και άλλους γηραντικούς παράγοντες όπως κάπνισμα, ηλιοέκθεση, αλκοόλ κλπ.. Η διαδικασία δερματολογικού χημικού peeling στον δερματολόγο επαναφέρει παροδικά τους ρυθμούς απολέπισης σε εκείνους μιας νεότερης και πιο υγιούς επιδερμίδας. Με το χημικό peeling βελτιώνονται θεαματικά ακμή, πανάδες, κηλίδες φωτογήρανσης, οι πρώτες ρυτίδες και γενικά η υφή και η ποιότητα της επιδερμίδας. Τα δερματολογικά χημικά peelings επιλέγονται από το δερματολόγο με αυστηρά προσωπικά κριτήρια για τον κάθε ασθενή με βάση τον τύπο του δέρματος, το φύλλο, την ηλικία, το lifestyle κλπ..

Τυμπανίδου

Η Πηνελόπη Τυμπανίδου, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας Δερματολογίας, έκτος της επιστημονικής της παρουσίας και εξειδίκευσης στη γενική Δερματολογία διαθέτει επίσης εμπειρία και στην αισθητική Δερματολογία π.χ. εξειδίκευση στις ελάχιστης επεμβατικότητας αντιγηραντικές θεραπείες.

Η κα Τυμπανίδου με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών αντιμετωπίζει ιατρικά αλλά και αισθητικά προβλήματα με επιστημονική τεκμηρίωση και ευθύνη.

Αναλυτικό βιογραφικό της σημείωμα εμπεριέχεται στο site: http://www.dermaperfect.co.uk

Η προσφορά ισχύει και για τους φίλους της Dermaperfect skin clinic.

Κάνοντας like στις παρακάτω σελίδες:

1. Στη σελίδα της Dermaperfect Skin Clinic by Dr. Penelope Tympanidis στο facebook:

2. Στη σελίδα του Nethall.gr στο facebook:

μπορείτε να απολαύσετε μια θεραπεία καθαρισμού και peeling προσώπου με μόνο 60 ευρω. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό Dermaperfect – nethall 2013 μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στο 210 6435455 για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Λήξη προσφοράς:  10/11/2013