Προσφορές

Προσφορές και ευκαιρίες για ταξίδια για το Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Από:



Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά επειδή όλοι έχουμε ανάγκη μια εκδρομή στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρα, το nethall.gr έψαξε τις καλύτερες προσφορές και σας προτείνει.

Λίμνη Πλαστήρα:

  • 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα στο Νεόδμητο 3 αστέρων Esperia Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και πρωινό. Παρέχεται Late check out στις 18:00 και δωρεάν ξύλα για το Τζάκι. Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν. 78€ (αξίας 160€ – έκπτωση 51%).  Δείτε την προσφορά εδώ.

 

  • 79€ για ένα 3ήμερο 2 ατόμων στον παραδοσιακό Ξενώνα Κατσαρός, με παραδοσιακό πρωινό, welcome drink και late check out (δυνατότητα επίσκεψης την Καθαρά Δευτέρα με επιβάρυνση 100€), για να ατενίσετε την απαράμιλλη ομορφιά της Λίμνης Πλαστήρα. Δείτε την προσφορά εδώ.

 

  • 100€ τo άτομο για να γιορτάσετε την Καθαρά Δευτέρα 3 ημέρες σε πολυτελή σουίτα στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα στο SILVA SUITES, με πρωινό μπουφέ, ατομικά μπάνια – spa, χαμάμ, χρωματοθεραπεία, υδρομασάζ, εσωτερικό φωτισμό, μουσική και μηχανισμό μασάζ για τα πόδια. Δείτε την προσφορά εδώ.

Μετέωρα:

3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στo Καστράκι των Μετεώρων στο 3 αστέρων Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Παρέχεται late check out (18:00). Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν. 67€ (αξίας 135€ – έκπτωση 50%). Δείτε την προσφορά εδώ.

Πήλιο:

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, την Καθαρά Δευτέρα, στο Πήλιο στο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής Ξενοδοχείο Στώικος σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Παρέχεται late check out (18:00). Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν. 131€ (αξίας 263€ -έ κπτωση 50%. Δείτε την προσφορά εδώ.

Ζαγοροχώρια:

3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, την Καθαρά Δευτέρα, στα Ζαγοροχώρια, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα! Παρέχεται 1 μπουκάλι κρασί κατά την άφιξή σας! Παρέχεται early check in (10:00), late check out (17:00) και δωρεάν χρήσης του γυμναστηρίου. Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες. 131€ (αξίας 265€ – έκπτωση 51%). Δείτε την προσφορά εδώ.

Ορεινή Ναυπακτία:

55€ το άτομο για να αποδράσετε 3 ημέρες στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δωμάτιο με υπέροχη θέα, πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, ένα γεύμα επιλογής από τον κατάλογο, welcome drink και late check out, στις ΔΡΥΑΔΕΣ, που υπόσχεται μια όμορφη διαμονή μέσα στα έλατα. Δείτε την προσφορά εδώ.

 

Ευχόμαστε σε όλους να έχουν ένα πολύ όμορφο 3ήμερο!!