Πριν 2 χρόνια όταν ξεκινήσαμε αυτό το site, τους διαγωνισμούς τους βρίσκαμε με το σταγονόμετρο. Μετά βίας βρίσκαμε και δημοσιεύαμε 10 διαγωνισμούς την εβδομάδα. Σήμερα, 2 χρόνια μετά, δεν ψάχνουμε συχνά διαγωνισμούς γιατί την πλειοψηφία μας την στέλνουν. Καθημερινά λαμβάνουμε 20-30 διαγωνισμούς στο email μας.
Μετά από ένα σημερινό συμβάν, κατά το οποίο οργανώθηκε ένας διαγωνισμός αστραπή με πολύ ελκυστικό δώρο ο οποίος θα έληγε μόλις αύριο, και μετά τη δημοσίευση του στο nethall.gr και στα αντίστοιχα sites που ξεπετάχτηκαν την τελευταία περίοδο, παρατηρήσαμε ότι στη σελίδα του “διαγωνισμού” άρχισε να προωθείται στο ίδιο ακριβώς άρθρο μια αποκριάτικη προσφορά. Φυσικά οι όροι του διαγωνισμού ήταν ανύπαρκτοι. Παρόλο που το δώρο περιλαμβάνει ταξίδι, δεν αναφέρεται τίποτα στους όρους σχετικά με τις πτήσεις, το ξενοδοχείο, τι περιλαμβάνει γενικά πέραν της διάρκειας του. Δηλαδή δεν υπήρχαν όροι.
Επιπλέον, πολύ από εσάς έχουν επικοινωνήσει μαζί μας τους τελευταίους μήνες ρωτόντας μας για τους νικητές των διαγωνισμών, οι οποίοι σε κάποια sites δεν αναρτόνται ποτέ – συμπεριλαμβάνεται και το site (όχι σε όλους του τους διαγωνισμούς αλλά σε αρκετούς)
Γι’ αυτό το λόγο, η ομάδα του nethall.gr αποφάσισε να μην δημοσιεύει όλους τους διαγωνισμούς, αλλά να δημοσιεύει όλους τους αληθινούς διαγωνισμούς από αξιόπιστους και μόνο διοργανωτές που χρησιμοποιούν διαφανείς μεθόδους για την ανάδειξη των νικητών

Ψάχνεις δωμάτιο σε ξενοδοχείο;
Μπράβο πολύ σωστή κίνηση. Ίσως να πρέπει να φτιάξετε μια μόνιμη γωνιά στο site όπου θα γράφουμε τα δώρα που έχουμε κερδίσει
Καλή ιδέα Παύλο, θα υλοποιηθεί σύντομα
Συγχαρητήρια για το ήθος σας! Έχει τύχει και σε μένα να συμμετέχω σε πολλούς διαγωνισμούς (που φυσικά τους έχω δει εδώ) και να μην μπορώ να βρω πουθενά τα αποτελέσματα , ποιοι είναι νικητές δηλαδή κτλ, έχω στείλει και mail και απάντηση φυσικά δεν πήρα ποτέ από κανέναν υπεύθυνο. Έχω πιστέψει λοιπόν ότι είναι fake διαγωνισμοί, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί αυτή τους η ενέργεια. Τέλος πάντων! Μπράβο σας που προσπαθείτε να προφυλάξετε εμάς τους αναγνώστες σας!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΣΤΩ Κ ΤΩΡΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΤΕΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΧΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ PokerNostra.gr ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΕΝΑ IPAD ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΩΛΙΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΤ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΚΑ ΑΝ Δ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ Δ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ….ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ Μ ΕΙΧΑΝΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΕΒΑΛΑΝ Ν ΤΟ ΣΤΗΛΟΥΝ ΩΣΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ….
πολύ καλή κίνηση ιδίως η γωνιά με τα ονόματα των κινητών για να ξέρουμε τι γίνετε. σας ευχαριστούμε που μας σκέφτεστε!!
Μπράβο, Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι δεν μπορούν να παίζουν με τις ελπίδες και τα όνειρα όσων συμμετέχουν. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Μπράβο ! Σωστοί
ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ,ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ E-MAIL MAΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ,ΜΕ ΔΕΛΕΑΡ ΑΚΡΙΒΑ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ… ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΩΡΑ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ (LAP-TOP, AYTOKINHTO ΤΑΞΙΔΙΑ,ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΛΠ) ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ….ΕΓΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ…..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ NETHALL.GR……AN KAI ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΟ….ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ……..ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΝΤΩΣ,ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Η κίνησή σας μοιάζει να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά σίγουρα έτσι θα “ξεφύγουν” κάποιοι διαγωνισμοί, είτε από λάθος είτε από παρανόηση.
Εγω θα πρότεινα, αν μπορούσατε μετά τη λήξη κάθε διαγωνισμού να επισυνάπτετε στο αντίστοιχο θέμα ένα link από την επίσημη σελίδα του διοργανωτή, στην οποία αναφέρονται οι νικητές και τα δώρα τους.
Αν πάλι δεν υπάρχει τέτοια σελίδα, θα μπορούσατε να επικοινωνείτε εσείς με το διοργανωτή και να αιτείστε τη λίστα των νικητών, την οποία θα δημοσιεύετε οι ίδιοι. Αν αρνηθεί ή δεν απαντήσει ο διοργανωτής (πράγμα που μου έχει συμβεί κι εμένα στο παρελθόν), τότε θα του είναι σαφές ότι θα μπαίνει αυτόματα σε κάποιου είδους “μαύρη λίστα” μη αναξιόπιστων διοργανωτών και θα παύει οποιαδήποτε προβολή του στο μέλλον.
Υπό το “φόβο” αυτόν και με δεδομένο ότι ήδη συνεργάζεστε αρμονικά (εφόσον οι ίδιοι επικοινωνούν μαζί σας για προβολή απο το nethall), θεωρώ ότι σχεδόν όλοι θα θέλουν να “αποδείξουν” ότι είναι διαφανείς.
Σας ευχαριστούμε όλους για τις υποδείξεις, θα τις λάβουμε υπόψιν όλες και σύντομα θα ανακοινώσουμε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του site
ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ……ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!
Μπράβο πολύ σωστή κίνηση.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ!!!!!ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΨΑΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΕΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ SMS ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ Ή ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ . . .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ , ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ . ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ . ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ , ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΟ ΠΡΟΪΟΝ- ΥΠΗΡΕΣΙΑ . ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ : ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ .
Πολύ καλή κίνηση. Αρκετά sites τον τελευταίο καιρό, προσπαθούν να αυξήσουν την επισκεψημότητα τους με fake διαγωνισμούς.
“και στα αντίστοιχα sites που ξεπετάχτηκαν την τελευταία περίοδο”…poso mikroprepis eisai re file?
Σίγουρα λιγότερο από εσένα, απ’ ότι βλέπεις εγώ γράφω επώνυμα.
Αν έχεις κάποιο επιχείρημα και γράψεις και επώνυμα (γιατί ξέρω ποιος είσαι) πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε, διαφορετικά πάρε τους ανύπαρκτους όρχεις σου για άλλη μια φορά και επέστρεψε στο site σου να παίξεις.