Διαγωνισμοί

Από σήμερα μόνο αληθινοί διαγωνισμοί στο nethall.gr

Από:



Πριν 2 χρόνια όταν ξεκινήσαμε αυτό το site, τους διαγωνισμούς τους βρίσκαμε με το σταγονόμετρο. Μετά βίας βρίσκαμε και δημοσιεύαμε 10 διαγωνισμούς την εβδομάδα. Σήμερα, 2 χρόνια μετά, δεν ψάχνουμε συχνά διαγωνισμούς γιατί την πλειοψηφία μας την στέλνουν.  Καθημερινά λαμβάνουμε 20-30 διαγωνισμούς στο email μας.

Μετά από ένα σημερινό συμβάν, κατά το οποίο οργανώθηκε ένας διαγωνισμός αστραπή με πολύ ελκυστικό δώρο ο οποίος θα έληγε μόλις αύριο, και μετά τη δημοσίευση του στο nethall.gr και στα αντίστοιχα sites που ξεπετάχτηκαν την τελευταία περίοδο, παρατηρήσαμε ότι στη σελίδα του “διαγωνισμού” άρχισε να προωθείται στο ίδιο ακριβώς άρθρο μια αποκριάτικη προσφορά. Φυσικά οι όροι του διαγωνισμού ήταν ανύπαρκτοι. Παρόλο που το δώρο περιλαμβάνει ταξίδι, δεν αναφέρεται τίποτα στους όρους σχετικά με τις πτήσεις, το ξενοδοχείο, τι περιλαμβάνει γενικά πέραν της διάρκειας του. Δηλαδή δεν υπήρχαν όροι.

Επιπλέον, πολύ από εσάς έχουν επικοινωνήσει μαζί μας τους τελευταίους μήνες ρωτόντας μας για τους νικητές των διαγωνισμών, οι οποίοι σε κάποια sites δεν αναρτόνται ποτέ – συμπεριλαμβάνεται και το site (όχι σε όλους του τους διαγωνισμούς αλλά σε αρκετούς)

Γι’ αυτό το λόγο, η ομάδα του nethall.gr αποφάσισε να μην δημοσιεύει όλους τους διαγωνισμούς, αλλά να δημοσιεύει όλους τους αληθινούς διαγωνισμούς από αξιόπιστους και μόνο διοργανωτές που χρησιμοποιούν διαφανείς μεθόδους για την ανάδειξη των νικητών