Διαγωνισμοί Προσκλήσεις

Διαγωνισμοί Taλκ με δώρο προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις

Από:



To Taλκ διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση  “Ο Θησέας και η Αριάδνη στο Nησί των Tαύρων”,  6 διπλές προσκλήσεις για το “Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;”, 1 διπλή πρόσκληση για το “Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη”, 2 διπλές προσκλήσεις για “Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας”, 5 διπλές προσκλήσεις για “Το μαύρο ψαράκι” και 3 διπλές προσκλήσεις  για το “Η ξεχασιάρα Μελίσσα”.

Συγκεκριμένα:

To Taλκ και το Θέατρο Badminton διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 10 τυχερούς φίλους μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Ο Θησέας και η Αριάδνη στο Nησί των Tαύρων”, 5 για το Σάββατο 30 Μαρτίου και 5 για την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 3 το μεσημέρι.

Το Τaλκ και η ομάδα Θέατρο Ρετρό προσφέρουν σε 4 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;, για το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στις 5μιση το απόγευμα στο Θέατρο Εν Αθήναις.

Το Τaλκ και η Ομάδα Μαρμελάδα διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη του Τaλκ μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη, για την Κυριακή 31/3 στις 12 το μεσημέρι, στο Studio Μαυρομιχάλη.

Το Τaλκ και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Πολιτιστική Εταιρεία Φρέον προσφέρουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στις 12 το μεσημέρι.

To Taλκ και η Ομάδα Αστροναύτες διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε πέντε τυχερούς αναγνώστες της ιστοσελίδας μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Το μαύρο ψαράκι”, για την Κυριακή 31/3/2013, στις 3 το μεσημέρι, στο θέατρο Φούρνος.

Το Τaλκ και η Πολιτιστική Εταιρεία Φρέον προσφέρουν σε 3 τυχερούς αναγνώστες μας από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η ξεχασιάρα Μελίσσα, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στις 12’15 το μεσημέρι.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Ο Θησέας και η Αριάδνη στο Nησί των Tαύρων, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Η αληθινή Ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση “Το μαύρο ψαράκι”, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση Η ξεχασιάρα Μελίσσα, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 29 Μαρτίου 2013