Διαγωνισμοί Προσκλήσεις

Διαγωνισμοί Alter Vita με δώρο προσκλήσεις κάθε εβδομάδα για τη Θεατρική παράσταση ‘’Το Αηδόνι και το Τριαντάφυλλο‘’ και «Ο Καπετάν Μιχάλης»

Από:



To AlterVita.gr διοργανώνει διαγωνισμούς και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις κάθε εβδομάδα για τις παραστάσεις που είναι χορηγός, ‘’ Το Αηδόνι και το Τριαντάφυλλο ‘’ και «Ο Καπετάν Μιχάλης».

To AlterVita.gr, χορηγός επικοινωνίας, της παιδικής Θεατρικής παράστασης ‘’ Το Αηδόνι και το Τριαντάφυλλο ‘’ του Όσκαρ Ουάιλντ σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία Μιχάλη Κουκουλομμάτη στο Θέατρο “ΑΡΓΩ”,σε συνεργασία με την Καλλιτεχνική εταιρεία ‘’ΠΑΡΩΝ’’, εξασφάλισε για εσάς, 5 διπλές προσκλήσεις για όλες τις Κυριακάτικες παραστάσεις 15:00, μέχρι τη λήξη τους, από Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

To altervita.gr, εξασφάλισε για εσάς, από 1 διπλή πρόσκληση για την Θεατρική παράσταση «Ο Καπετάν Μιχάλης» του Νίκου Καζαντζάκη στο Θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής για κάθε Σάββατο και Κυριακή, απο Κυριακή 10 Μαρτίου έως 25 Μαΐου.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση ‘’ Το Αηδόνι και το Τριαντάφυλλο ‘’, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση «Ο Καπετάν Μιχάλης», επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 29 Μαρτίου 2013