Nethall Διαγωνισμοί Παιδί Τεχνολογία

4 χρόνια Nethall.gr: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο μια Κονσόλα Sony Playstation 3 σε συνεργασία με το Babysmart.gr

Από:



Στις 17 Απριλίου το Nethall.gr κλείνει 4 χρόνια! Τότε ήμασταν το πρώτο site που παρουσίαζε διαγωνισμούς. Τότε οι διαγωνισμοί είχαν μια δυναμική, αλλά δεν ήταν ένα από τα βασικά εργαλεία του marketing μιας Εταιρείας. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει… Ο κόσμος έχει μυηθεί στους διαγωνισμούς και οι Εταιρείες τους χρησιμοποιούν αρκετά στην προώθηση των προϊόντων – υπηρεσιών τους.

Κλείνουμε 4 χρόνια και το γιορτάζουμε με πολλούς διαγωνισμούς, με αντίστοιχα πολλά και καλά δώρα! Από σήμερα ξεκινάει ο Μεγάλος Διαγωνισμός μας, σε συνεργασία με το Babysmart.gr, το 1ο site παρουσίασης διαγωνισμών για το παιδί και το μωρό.

Το δώρο του διαγωνισμού είναι:

Mια Κονσόλα Sony Playstation 3 (PS3) Super Slim 12GB – Παιχνιδομηχανή και (BLU-RAY PLAYER). Υποστηρίζει και αναπαραγωγή 3D παιχνιδιών και ταινιών.

sony-ps3-new-580-75

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Nέα κονσόλα Playstation 3 σε νέα κομψή λεπτή σχεδίαση, με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 12GB, βάρος μόλις 2.9 kg και όλα τα γνωστά τεχνικά χαρακτηριστικά! H νέα κομψά σχεδιασμένη κονσόλα PlayStation 3 (χρώματος μαύρου/ charcoalblack) διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής και σκληρό δίσκο HDD χωρητικότητας 12GB.

– Τύπος: Παιχνιδοκονσόλα

– Βάρος: 4 κιλά

– Επεξεργαστής: Cell Broadband Engine

– Μνήμη RAM: 256 MB – integrated

– Σκληρός δίσκος: 12 GB

– Συσκευή εισόδου: Χειριστήριο παιχνιδιών – ασύρματο

Babysmart_logo

BabySmart.gr: Διαγωνισμοί και Προσφορές για το παιδί & το μωρό

Το BabySmart.gr είναι το μοναδικό ελληνικό site που προβάλλει διαγωνισμούς και προσφορές που σχετίζονται αποκλειστικά με το παιδί και το μωρό.

Μέσα από το BabySmart.gr προσπαθούμε, όπως κάνουμε και με τους φίλους μας, να μοιραζόμαστε μαζί σας και να σας ενημερώνουμε για όλες τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τις προτάσεις αγοράς που βρίσκουμε.

Όμως πέρα από την επικέντρωση στο παιδί και το μωρό και την ευκολία που αυτή παρέχει, ένα από τα πιο θετικά γνωρίσματα του BabySmart.gr είναι η διαλογή και το φιλτράρισμα που γίνεται στην πληροφορία που δημοσιεύουμε.

Τα άρθρα είναι διαλεγμένα από εμάς ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα, σύμφωνα πάντα με το γονεϊκό μας κριτήριο, αυτών που διαβάζετε.

Όλα αυτά τώρα παρέχονται σ’ένα επικοινωνιακό πακέτο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του σύγχρονου μπαμπά και της μοντέρνας μαμάς! Εκτός από την ίδια της ιστοσελίδα, τα άρθρα μας είναι διαθέσιμα στις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, facebook, twitter και Google+ και για μεγαλύτερη ακόμα ευκολία, η οποία εξασφαλίζει ότι δε θα σας ξεφύγει τίποτα, ένα δελτίο με τις προσφορές και τους διαγωνισμούς της ημέρας αποστέλλεται μέσω email στους αναγνώστες μας που το επιθυμούν!

Έτσι λοιπόν έχουμε την πεποίθηση ότι το BabySmart.gr είναι ίσως η καλύτερη καθημερινή αφετηρία για να φροντίσετε να μη λείψει τίποτα από τα αγγελούδια σας αλλά και να κάνετε οικονομία!

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του Νethall.gr στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του Babysmart.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός Nethall & Babysmart με δώρο μια Κονσόλα Sony Playstation 3

    Προσοχή: Για να θεωρείται έγκυρη μια συμμετοχή θα πρέπει να έχετε κάνει και τα 3 βήματα.

    Σας ενημερώνουμε ότι με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μπαίνετε στο Newsletter του Nethall.gr και του Babysmart.gr και θα λαμβάνετε τις καλύτερες προτάσεις για διαγωνισμούς και προσφορές για όλους!

    * Σας ενημερώνουμε ότι λαμβάνουμε κανονικά τις συμμετοχές σας, ακόμη κι αν δε βγει το μήνυμα ότι τα στοιχεία σας στάλθηκαν επιτυχώς.

    Λήξη διαγωνισμού: 28 Απριλίου 2013

    -> Πήρατε μέρος στους άλλους Μεγάλους Διαγωνισμούς για τα Γενέθλια του Nethall;

    Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ένα Σαββατοκύριακο για μια οικογένεια στο Crystal Mountain Hotel!

    Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ένα Home Cinema Samsung σε συνεργασία με το MixGrill.gr

    Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο το άρωμα Just από το Just Cavalli σε συνεργασία με το beautyblog

    ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: