Nethall Γυναίκα Διαγωνισμοί

4 χρόνια Nethall.gr: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο το άρωμα Just από το Just Cavalli σε συνεργασία με το beautyblog

Από:



Στις 17 Απριλίου το Nethall.gr κλείνει 4 χρόνια! Και το γιορτάζει με πολλούς διαγωνισμούς! Αυτή την εβδομάδα θα τρέξουν 2 διαγωνισμοί με τον πρώτο να ξεκινάει σήμερα!!!

Το δώρο του διαγωνισμού είναι:

Το ολοκαίνουργιο άρωμα, το Just από το Just Cavalli, αξίας 80€.

Just Cavalli New Fragrance

Περιγραφή:

Το Just Cavalli for her είναι ένα σέξι και προκλητικό νέο άρωμα με την υπογραφή του Roberto Cavalli. Νεανικό και γεμάτο ενέργεια, αισθησιακό και διασκεδαστικό. Ενσαρκώνει πιστά τον κόσμο της μάρκας Just Cavalli.

Δημιουργήθηκε από τους αρωματοποιούς Nathalie Lorson και Fabrice Pellegrin του οίκου Firmenich και είναι μια κρεμώδης, λουλουδάτη και σέξι σύνθεση.

Σε κατακτά με μια μεθυστική κορυφή από νότες Νερολί, ένα αιθέριο έλαιο που προέρχεται από τα άνθη πικρής πορτοκαλιάς. Η καρδιά του σε αιχμαλωτίζει με τις νότες από το πολύτιμο λουλούδι Tiare από την Ταϊτή. Αυτό το γοητευτικό μπουκέτο από λουλούδια προσγειώνεται με μια συμφωνία από ξύλο Παλίσσανδρου που προσδίδει στο άρωμα δύναμη και ευγένεια. Δροσερό, έντονο και σαγηνευτικό, το Just Cavalli είναι το άρωμα της νιότης και της αποπλάνησης.

Το μπουκάλι σχεδιάστηκε για να αποπνέει θηλυκότητα και αισθησιασμό, με μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα να αγκαλιάζουν το ροζ γυαλί. Στην κορυφή φιγουράρει το λογότυπο-σύμβολο, το σημάδι του Just Cavalli.

Ακόμη και η εξωτερική συσκευασία ταιριάζει απόλυτα με το συναρπαστικό περιεχόμενο. Αισθησιακό και προκλητικό, ζωντανεύει με ανάγλυφες λεπτομέρειες που παραπέμπουν στο δέρμα πύθωνα και μαρτυρά μια γυναίκα έτοιμη για όλα.

bb-logo

beautyblog.gr: Eξειδικευμένο ενημερωτικό micro-site ομορφιάς

To www.beautyblog.gr είναι το μεγαλύτερο και πιο ενημερωμένο εξειδικευμένο micro- site ομορφιάς και περιποίησης, της beauty editor Τζούλιας Κυριλή, που απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που θέλει να φροντίζει τον εαυτό της αλλά πάνω απ’ όλα να ενημερώνεται σωστά και να περνάει καλά κάθε μέρα.

Από τις 20 Μαρτίου, τo beautyblog.gr, έγινε δεκτό ως μέλος του επίσημου δικτύου Style Coalition Influencers, όντας πλέον το πρώτο και μοναδικό αναγνωρισμένο, από το συγκεκριμένο δίκτυο, micro-site στην Ελλάδα. Το Style Coalition network αντιπροσωπεύει τους life style opinion leaders στους τομείς της ομορφιάς της μόδας και του design.

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του Νethall.gr στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του beautyblog.gr στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός με δώρο το άρωμα Just Cavalli

     

    Προσοχή: Για να θεωρείται έγκυρη μια συμμετοχή θα πρέπει να έχετε κάνει και τα 3 βήματα.

    Σας ενημερώνουμε ότι με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μπαίνετε στο Newsletter του Nethall.gr και του beautyblog.gr και θα λαμβάνετε τις καλύτερες προτάσεις για διαγωνισμούς και προσφορές για όλους!

    Λήξη διαγωνισμού: 24 Απριλίου 2013

    -> Πήρατε μέρος στους άλλους Μεγάλους Διαγωνισμούς για τα Γενέθλια του Nethall;

    Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ένα Σαββατοκύριακο για μια οικογένεια στο Crystal Mountain Hotel!

    Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ένα Home Cinema Samsung σε συνεργασία με το MixGrill.gr

    Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο μια Κονσόλα Sony Playstation 3 σε συνεργασία με το Babysmart.gr

     

    ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: