Nethall Διαγωνισμοί Ταξίδια

4 χρόνια Nethall.gr: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ένα Σαββατοκύριακο για μια οικογένεια στο Crystal Mountain Hotel!

Από:



Και οι διαγωνισμοί συνεχίζονται όλο τον Απρίλιο για τα γενέθλια του Nethall.gr! Σήμερα ξεκινάει άλλος ένας Μεγάλος Διαγωνισμός μας, σε συνεργασία με το Crystal Mountain Hotel!

Το δώρο του διαγωνισμού είναι:

Ένα Σαββατοκύριακο για μια οικογένεια στο ξενοδοχείο Crystal mountain hotel στο γραφικό χωριό Άνω Χώρα στην Ορεινή Ναυπακτία, αξίας 280€.

CMH Template V2

Περιγραφή Δώρου

Το Δώρο περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις για μια οικογένεια, σε δωμάτιο του ξενοδοχείου και πρωινό στο εστιατόριο «Ακρώρειαι».

Ο νικητής μπορεί να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο οποιαδήποτε ημερομηνία, εκτός από γιορτές και αργίες, αφού πρώτα έχει κάνει κράτηση με βάση τη διαθεσιμότητα του.

CMH Template V2

Crystal Mountain Hotel

Ανάμεσα σε έλατα και καστανιές, στην πλαγιά ενός βουνού κακομαθημένου από τη μητέρα Φύση εμπνευστήκαμε ένα χώρο ιδανικό για σας. Δημιουργήσαμε το ξενοδοχείο μας στο γραφικό χωριό Άνω Χώρα, σε υψόμετρο 1.100 μ. και μόλις 52χλμ. από τη Ναύπακτο.

Μοναδικά τοποθετημένο στο κέντρο διαφορετικών δραστηριοτήτων, όπως η μαγευτική διαδρομή στο δάσος με τα έλατα και τις καστανιές, η περιπετειώδης πεζοπορία στο μονοπάτι του Ηρακλή & το γεφύρι του Καρκάβου, το ονειρεμένου πικ-νικ στον Αϊ Γιάννη και οι αγχολυτικοί περίπατοι στη γραφική Άνω Χώρα. Χωμένο στην αγκαλιά της παρθένας ελληνικής φύσης, το ξενοδοχείο μας σάς υπόσχεται σπιτική φιλοξενία συνδυασμένη με ασύγκριτη χαλάρωση!

Με μία αίσθηση παιδικής ξενοιασιάς, που ξυπνάει αναμνήσεις από διακοπές «στο χωριό», εδώ θα ξεχάσετε το θόρυβο της πόλης και το άγχος των υποχρεώσεων.

CMH Template V2

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα και φιλόξενα δωμάτια του ξενοδοχείου μας παρέχουν σύγχρονες ανέσεις σε μία ατμόσφαιρα θαλπωρής και οικειότητας. Παραδοθείτε στη ραστώνη που προσφέρουν τα queen size κρεβάτια μας και χαλαρώστε στο καθιστικό του δωματίου σας. Σε κάθε όροφο κυριαρχούν διαφορετικές ζεστές γήινες χρωματικές αποχρώσεις, ενώ η θέα πλαισιώνεται από τις ελάτινες παρυφές των Κραβάρων και το γραφικό χωριό της Άνω Χώρας.

Βυθιστείτε στην ηρεμία της φύσης, τη χαλάρωση που σας προσφέρει το ξενοδοχείο μας και κακομάθετε τον εαυτό σας σαν να μην υπάρχει αύριο…

Μπαρ & Εστιατόριο

Στο χώρο του ξενοδοχείου μας λειτουργεί το εστιατόριο «Ακρώρειαι» που συνδυάζει θέα που κόβει την αναπνοή με παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές.

Ζητήστε μας να σερβίρουμε το φαγητό ή το ποτό σας στο δωμάτιό σας, χάρη στην παροχή Room Service που λειτουργεί από τις 07:30 έως τα μεσάνυχτα.

Απολαύστε το πρωινό σας σε μπουφέ, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας το χειμώνα και στη βεράντα δίπλα στην πισίνα και τον κήπο το καλοκαίρι. Παραγγείλτε το ποτό ή τον καφέ σας στο κυρίως μπαρ, που βρίσκεται στο επίπεδο της υποδοχής, και ρεμβάστε αφήνοντας το βλέμμα σας να περιπλανηθεί στην πανοραμική θέα του χωριού.

Τρόπος Συμμετοχής

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του Νethall.gr στο facebook:

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του Crystal Mountain Hotel στο facebook:

3. Να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα
    Διαγωνισμός με δώρο ένα Σαββατοκύριακο στο Crystal Mountain Hotel

     

    Προσοχή: Για να θεωρείται έγκυρη μια συμμετοχή θα πρέπει να έχετε κάνει και τα 3 βήματα.

     

    Σας ενημερώνουμε ότι με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μπαίνετε στο Newsletter του Nethall.gr και του Crystal Mountain Hotel.

    Λήξη διαγωνισμού: 7 Μαΐου 2013

    -> Πήρατε μέρος στους άλλους Μεγάλους Διαγωνισμούς για τα Γενέθλια του Nethall;

    Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ένα Home Cinema Samsung σε συνεργασία με το MixGrill.gr

    Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο το άρωμα Just από το Just Cavalli σε συνεργασία με το beautyblog

    Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο μια Κονσόλα Sony Playstation 3 σε συνεργασία με το Babysmart.gr

    ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: